1. 0/7
  '

  Doe-tips

  Tips voor Hof van Twente in de regen

  Geschreven door

  Lionne

  Regent het buiten? Ook met slecht weer hoef je je niet te vervelen in Hof van Twente! Bekijk nu onze tips voor wanneer het regent.

 2. 7/7

  7.

  De keuze is reuze

  Bij het Aparthotel Delden schijnt altijd de zon! Speel een potje indoorgolf of ga bowlen, ontspan in de wellness, wie is er het fanatiekste op de indoor padelbaan. En jonge bezoekers kunnen zich uitleven in de indoorspeeltuin.

 3. 6/7

  6.

  Zin om te toeren?

  Stap in de auto en ontdek Sallandse Heuvelrug & Twents Reggedal, een prachtig gebied in het hart van Overijssel. De nieuwe autoroute ‘Autorondje Sallandse Heuvelrug & Twents Reggedal’ laat je mooie natuurgebieden, indrukwekkende landgoederen, musea en leuke dorpjes en steden (waaronder Diepenheim en Markelo) zien. Starten kan op zes plekken, waaronder in Markelo.

 4. 5/7

  5.

  Bezoek een museum

  Leer alles over zout in het Zoutmuseum in Delden. Ontdek de leemverwerkende industrie bij Erve Tichelwaark in Markelo. Museum No Hero in Delden verrast je steeds weer met een privécollectie van een kunstliefhebber.

  Ontdek het vroegere boerenleven bij de Wendezoele in Ambt Delden. Bewonder bij Eungs Schöppe in Markelo één van de grootste klederdrachtcollecties. Het Goors Historisch Museum brengt de textielnijverheid tot leven. En het Oranjemuseum bij Diepenheim is er voor Koninklijk Huis liefhebbers.

  Speciaal voor kids: interactieve speeltafels en speurtochten bij het Zoutmuseum, een kinderroute bij Eungs Schöppe en vaak activiteiten bij de Wendezoele.

 5. 4/7

  4.

  Spelletjestijd!

  Het is altijd tijd voor een spelletje en ouderwetse gezelligheid! Dit kwartet en speelkaarten van Hof van Twente zorgt voor uren speelplezier!

  Het spel is te koop bij de Tourist Info's in de Hof of te bestellen via de link.

 6. 3/7

  3.

  Binnenspelen bij 't Höfke

  Bij Kinderspeelboerderij ‘t Höfke in Bentelo is het áltijd fijn schommelen, glijden, springen en bouwen. De tijd vliegt hier echt voorbij, ook met slecht weer. In de gezellige zit- en leeshoek is koffie, thee, ranja en ander lekkers verkrijgbaar.

 7. 2/7

  2.

  Neem een duik in het zwembad

  In het binnenzwembad merk je niet dat het slecht weer is: trek baantjes, duik van de kant, maak een onderwaterhandstand of doe mee aan een watertrappelwedstrijd. In de vakanties worden er vaak nog veel meer activiteiten georganiseerd. En mocht de zon toch gaan schijnen, dan kun je zo naar het buitenbad toe!

 8. 1/7

  1.

  Ga lunchen of uiteten

  Laat je op een regenachtige dag lekker in de watten leggen bij de horeca in Hof van Twente. Geniet van een extra uitgebreide lunch of heerlijk diner. Er is keuze genoeg!

Lionne

Hi, ik ben Lionne. Opgegroeid in Diepenheim. Ik schrijf graag over Hof van Twente om mensen te inspireren en te overtuigen om een bezoek aan Markelo, Diepenheim, Goor, Hengevelde, Bentelo of Delden te brengen.

Deel dit artikel met vrienden

Wat vind je van de informatie op deze pagina?

Meer verhalen uit Hof van Twente

 1. Doe-tips

  Koningsdag vier je in Hof van Twente

  Geschreven door Lionne
 2. Doe-tips

  Sprookjespad Bentelo

  Geschreven door Lionne
 3. Doe-tips

  Traditie: kniepertjes bakken

  Geschreven door Lionne
 4. Doe-tips

  Kerstmarkten in Hof van Twente

  Geschreven door Lionne

Tip je vrienden

facebook twitter