Evenementen in Hof van Twente

Living Colors

tentoonstelling Museum No Hero

Aanvang
Locatie
Museum No Hero, Delden

De tentoonstelling Living Colors, toont werken van o.a. Frank Stella, Bernard Frize en Louise Nevelson. Sommige schilderijen zou je wel willen aanraken, zo spannend is het materiaal waarvan ze gemaakt zijn.

Tentoonstelling: Women of Japan

Aanvang
Locatie
Museum No Hero, Delden

Vanaf zondag 24 februari presenteert Museum No Hero de nieuwe tentoonstelling Women of Japan. Uit verschillende Nederlandse musea en prove-collecties komen bruiklenen naar Delden om het fascinerende verhaal te vertellen van het leven van Japans vrouwen gedurende de laatste drie eeuwen.

Tentoonstelling: Sensing Traces

Alexandra Roozen

Aanvang
Locatie
Drawing Centre Diepenheim, Diepenheim

Kunstvereniging Diepenheim presenteert met trots de nieuwe solotentoonstelling Sensing Traces van beeldend kunstenaar Alexandra Roozen.

Tentoonstelling: (Dis)connection

Aanvang
Locatie
Kunstvereniging Diepenheim, Diepenheim

Kunstvereniging Diepenheim en de Jindřich Chalupecký Society (Tsjechië) presenteren de groepstentoonstelling (Dis)connection, met installaties, sculpturen en videowerken van dertien internationale kunstenaars.

Expositie Kruisweg Hofkerk

Aanvang
Locatie
Hofkerk, Goor

Maandenlang hebben ze er aan gewerkt, mensen van binnen en van buiten de kerk. Veertien kunstenaars (amateur en professioneel) uit Hof van Twente legden hun ziel en zaligheid in het maken van een Kruisweg in 14 staties.

Voorjaarswandeling Weldam

IVN Diepenheim

Aanvang
Locatie
Landgoed Weldam, Markelo

Op zondag 17 maart organiseert IVN Diepenheim een mooie wandeling over het landgoed Weldam. Het vertrek is om 13.30 uur vanaf de parkeerplaats Weldam.

Huisconcert Beth &Flo

Klassieke muziek met een vleugeltje theater!

Aanvang
Locatie
Cultuur in de Schuur, Markelo

Zelden wordt klassieke muziek zo aanstekelijk gebracht! Beth & Flo verzinnen steeds weer iets waardoor hun toch al indrukwekkende prestaties nóg boeiender worden.

The Simon & Garfunkel Story

Internationale hitshow

Aanvang
Locatie
De Reggehof, Goor

Het fascinerende verhaal van twee jonge jongens uit Queens, New York die 's werelds meest succesvolle muzikale duo aller tijden werden.

Concert: Jacobine van Laar en Jeroen Twisk

Aanvang
Locatie
Cultureel Centrum Het Beaufort, Markelo

Op zondagmiddag 17 maart spelen Jacobine van Laar op de Mezzosopraan en Jeroen Twisk op de Piano, aanvang 15.30 uur. Ze spelen onder andere over Liefde, verlangen en verlies.

Delden Klassiek: Brodsky Quartet

Aanvang
Locatie
Grote of Oude Blasiuskerk, Delden

Opgericht in 1972 door vier jeugdvrienden. Nu een van de meest gerespecteerde kwartetten ter wereld voor het laatst met Daniel Rowland.

Bij de buren:

Brodsky Quartet voor het laatst met Daniel Rowland!

Aanvang
Locatie
Grote of Oude Blasiuskerk, Delden

Delden Klassiek presenteert in de Oude Blasiuskerk te Delden het veel geprezen Brodsky Quartet.

Politiek in de Pol

met Ankie Broekers-Knol

Aanvang
Locatie
Cultuurcentrum Herberg de Pol, Diepenheim

Op zondag 17 maart tijdens de 22e aflevering van Politiek in de Pol komt de voorzitter van de Eerste Kamer, Ankie Broekers-Knol op bezoek.