Evenementen in Hof van Twente

Yves & Catherine

Une histoire d' amour

Aanvang
Locatie
Museum No Hero, Delden

Museum No Hero heeft op een veiling bij Christie's Parijs 30 ontwerpen van couturier Yves Saint Laurent voor Catherine Deneuve verworven. De avondjaponnen, pakjes, jassen en jurken van de legendarische actrice, gedragen tijdens festivals, gala's en prijsuitreikingen.

Heerlijcke Vintage

De leukste vintage markt van Twente

Aanvang
Locatie
Cultuurcentrum Herberg de Pol, Diepenheim

Heerlijcke Vintage, dé ontmoetingsplek voor liefhebbers. Je vind hier bijzondere, mooie, originele en hippe kleding, shawls, schoenen en sieraden.

Unhide All

Herfsttentoonstelling

Aanvang
Locatie
Kunstvereniging Diepenheim, Diepenheim

Op zaterdag 21 september wordt met trots de eerste solotentoonstelling gepresenteerd. Vanaf zondag 22 september is de herfsttentoonstelling van Gerbrand Burger te zien bij Kunstvereniging Diepenheim. Laat je onderdompelen in de werken van Unhide All en de rijkdom van zijn speelse en verleidelijke werk te ontdekken.

Embodied Lines

Herfsttentoonstelling

Aanvang
Locatie
Drawing Centre Diepenheim, Diepenheim

Op zaterdag 21 september wordt de internationale tentoonstelling geopend en vanaf 22 september te bezichtigen. Embodied Lines is een experimentele groepstentoonstelling met onder meer in situ gemaakte muurtekeningen, installaties en performances, die uitnodigen tot zowel introspectie als interactie.

Luitgard Schultz

Tentoonstelling

Aanvang
Locatie
Galerie Àlafran, Diepenheim

Van 1 oktober t/m eind november 2019 is er een overzichttentoonstelling te bezichtigen in Galerie Álafran met hudige en nieuwe kunstenaars.

Intocht Sinterklaas

Delden

Aanvang
Locatie
Eetcafé de Burgemeester, Delden

Sinterklaas arriveert dit jaar met de boot naar Delden. Hij wordt rond 14.00 uur verwacht bij de Groene Brug over het Twentekanaal. Burgemeester Ellen Nauta heet samen met alle kinderen Sinterklaas en zijn pieten van harte welkom!

Sinterklaas intocht

Bentelo

Aanvang
Locatie
Café Spoolder, Bentelo

Hij komt, hij komt, de lieve, goede Sint. Mijn beste vriend, jouw beste vriend, de vriend van ieder kind!

Julika Marijn - Uit verdriet geboren

Aanvang
Locatie
De Reggehof, Goor

Kunst is de spiegel van de ziel. Aldus Helene Kröller-Müller, powervrouw avant la lettre. Als een van de eersten kocht ze werk van Van Gogh, Van der Leck en Mondriaan. Voor haar collectie bouwde ze haar eigen ‘kathedraal voor de kunst’ op de Veluwe: het Kröller-Müller Museum.

The American Dream

Kamerkoor Enchanté

Aanvang
Locatie
Hofkerk, Goor

Op zondag 24 november speelt Kamerkoor Enchanté onder de titel, The American Dream en onder leiding van dirigent Nora Volkert een programma samengesteld.