1. 0/3
  '

  Doe-tips

  Waterplezier voor iedereen

  Geschreven door

  Lionne

  Wie vindt het niet fijn om lekker te ravotten in het water? Ook in Hof van Twente kun je zowel binnen als buiten prinsheerlijk zwemmen.

 2. 3/3

  3.

  Zwemmen in natuurwater

  Aan de rand van Bornerbroek, net buiten Hof van Twente, maar wel midden in de bossen, vind je een mooi natuurbad met groen water én een zachte bodem. Het is een ideale plek om te zwemmen in natuurwater en te zonnebaden. Ook kun je hier fantastisch surfen, duiken en vissen.

 3. 2/3

  2.

  Binnen- en Buitenzwembad De Vijf Heuvels Markelo

  Zwemmen in Markelo is heerlijk in het nieuwe binnen- en buitenzwembad De Vijf Heuvels. Binnen is het peuterbad en een dieper bad met de speelelementen. Buiten zijn de famiiebaden met glijbaan en springplank. Hier vind je ook een sportveld en een ruime zonneweide.

 4. 1/3

  1.

  Buitenzwembad de Mors in Delden

  In Delden is het fijn zwemmen in buitenbad De Mors. Er is een petuerbadje met glijbaan en een heerlijke zonneweide. Gezellig samen van de brede familieglijbaan of sportief baantjes trekken in het 50-meterbad. Wanneer ga jij deze zomer?

Lionne

Hi, ik ben Lionne. Opgegroeid in Diepenheim. Ik schrijf graag over Hof van Twente om mensen te inspireren en te overtuigen om een bezoek aan Markelo, Diepenheim, Goor, Hengevelde, Bentelo of Delden te brengen.

Deel dit artikel met vrienden

Wat vind je van de informatie op deze pagina?

Meer verhalen uit Hof van Twente

 1. Doe-tips

  Sprookjespad Bentelo

  Geschreven door Lionne
 2. Doe-tips

  Traditie: kniepertjes bakken

  Geschreven door Lionne
 3. Doe-tips

  Kerstmarkten in Hof van Twente

  Geschreven door Lionne
 4. Doe-tips

  Winkelen in Hof van Twente. Ontdek hier de leukste winkels!

  Geschreven door Lionne

Tip je vrienden

facebook twitter