Doe-tips

Thuis genieten van lekker ijs

Geschreven door

Lionne

Leestijd 2 minuten 1844 x bekeken

Met dit mooie voorjaarsweer heb je ongetwijfeld zin in een lekker ijsje. Een aantal ijssalons in Hof van Twente biedt de mogelijkheid om ijs af te halen.

Ook ijssalons hebben te maken met opgelegde regels vanwege het coronavirus. Een aantal ijssalons in Hof van Twente biedt de mogelijkheid om ijs af te halen, zodat je er thuis van kunt genieten. Wel even aan de regels houden bij het afhalen: kom alleen, betaal met pin en eet je ijs thuis op!

Mis je een locatie, geef het door via info@hofmarketing.nl.

Markelo

Cafetaria & IJssalon de Spieker
Er valt bijna niet te kiezen, zoveel keuze! Laat je ijsje of milkshake bezorgen (vanaf € 5) tussen 14 en 18 uur. Afhalen kan ook, maar bestel dan eerst via 0547-388927.

De Haverkamp
Kies uit verschillende smaken schepijs. Vrijdag, zaterdag en zondag geopend van 16 tot 20 uur.

Diepenheim

Cafetaria Uit de Kunst
Het lekkerste Italiaanse schepijs, softijs of een milkshake haal je bij Uit de Kunst. De ijssalon is ook in deze periode regelmatig geopend, check Facebook voor de actuele openingstijden.

Goor

Bar Bistro d'Olde Smidse
Naast de lekkerste gerechten, kun je ook ijs afhalen. Er zijn meeneembakjes met 2, 3 of 6 bollen en hoorntjes to go. Dagelijks van 12 tot 16 uur en daarna via oldesmidseaanjedeur.nl.

LekkerLeuk
De vitrine is weer goed gevuld! De ijssalon is geopend van maandag t/m zaterdag van 8-21 uur en op zondag van 11-17 uur. Je ijsje mag je niet in de salon opeten.

Bentelo

Spoolder
Het voorjaar is in volle gang! Op vrijdag, zaterdag en zondag is de ijssalon geopend van 15 tot 19 uur. Voor € 8,50 per bak van 750 ml kun je kiezen uit de volgende smaken: Yoghurt-perzik, aardbei, koekjes, stroopwafel, vanille, blue berry muffin en chocolade sinaasappel.

Delden

Anne Schep en Softijs (naast de Sevenster)
De lekkere ijsjes van Anne hoef je niet te missen! Je kunt kiezen uit 15 smaken schepijs die verkocht worden per halve liter voor € 6. Bekers softijs bestellen is ook mogelijk. Al het ijs is voor thuis en mag niet op het terras of in de straat worden opgegeten. Bekijk hier de actuele openingstijden.

Kwalitaria Délifrance Delden
Verwen jezelf of verras iemand anders met het schepijs, de milkshakes en softijs van Délifrance Delden. Dagelijks tussen 11.30 en 19.30 uur kun je jouw bestelling afhalen. Bestel online via kwalitaria.nl/delden.

Wat vind je van de informatie op deze pagina?

Deel dit artikel met vrienden

Lionne

HofMarketing vermarkt de gemeente Hof van Twente op het gebied van wonen, werken en recreëren.

Meer verhalen uit Hof van Twente

 1. Columns

  Hof van Twente heeft voor altijd een warm plekje in m'n hart

  Geschreven door Ellen
 2. Columns

  Als ik toch eens een dichter was

  Geschreven door Pieter
 3. Columns

  Hof van Twente, mijn Heimat

  Geschreven door Annie
 4. Doe-tips

  Luxe kamperen: 4x glamping in Hof van Twente

  Geschreven door Lionne

Tip je vrienden

facebook twitter