In elk seizoen is het smullen geblazen in Hof van Twente. Proef het echte Twente in een hoog aangeschreven restaurant of in een gezellig eetcafé. De chef koks passen de menukaarten graag aan naar het seizoen.

Eervolle vermeldingen

Landgoed Hotel & Restaurant Carelshaven

Hengelosestraat 30, 7491BR Delden

Carelshaven begon als een bescheiden schippersherberg bij het Twickelse havenbedrijf en is door de eeuwen heen uitgegroeid tot een gerenommeerd 4 sterren hotel en restaurant in Delden.

Nollen Brood- en Banketbakkerij Hengevelde

Goorsestraat 9, 7496AA Hengevelde

Kenmerkend voor Bakkerij Nollen is dat alle producten in eigen bakkerij worden gemaakt; van roggebrood tot beschuit, van slagroomtaart tot bonbons. Het assortiment is een mix van traditionele familierecepten met eigentijdse specialiteiten.

Slagerij Kastelein

Goorseweg 8-10, 7478BD Diepenheim

Slagerij Kastelein is een ambachtelijke slagerij met eigen worstmakerij, waar het ambacht al jaren hoog in het vaandel staat.

Culinair genieten

arrangementen

 • Winter Wandel Arrangement

  bij Erve Groot Wegereef

  Geniet deze winter op en top bij Erve Groot Wegereef met dit speciale wandel arrangement.

 • Wining & Dining

  €49,50 per persoon

  Smakelijk programma voor fijnproevers!

 • 3-daags half pension

  Hotel Herikerberg

  Zin om er even tussen uit te gaan en drie dagen te genieten bij Hotel Herikerberg in Markelo? Reserveer dan dit arrangement op basis van halfpension.

 • Familieweekend in Twente

  bij Erve Groot Wegereef

  Lijkt je dat ook zo gezellig? Met familie of vrienden een weekend weg? Erve Groot Wegereef is een fantastische plek om in goed gezelschap te genieten van Twente!

 • Picknickbox Hoestinkhof

  B&B - Groepsaccommodatie en Engels theehuis de Hoestinkhof

  Ga op pad met een gevulde picknickmand naar Huis Verwolde. Wil je er helemaal een bijzonder dag van maken? Huur een 2CV bij Duckville!

 • Golf & High Tea

  Vanaf € 53,95 per persoon

  Golf & High Tea is een programma voor jong en oud! Maak kennis met Pitch & Putt Golf en geniet van een heerlijke High Tea.