In elk seizoen is het smullen geblazen in Hof van Twente. Proef het echte Twente in een hoog aangeschreven restaurant of in een gezellig eetcafé. De chef koks passen de menukaarten graag aan naar het seizoen.

Eervolle vermeldingen

Landgoed Hotel & Restaurant Carelshaven

Hengelosestraat 30, 7491BR Delden

Carelshaven begon als een bescheiden schippersherberg bij het Twickelse havenbedrijf en is door de eeuwen heen uitgegroeid tot een gerenommeerd 4 sterren hotel en restaurant in Delden.

Nollen Brood- en Banketbakkerij Hengevelde

Goorsestraat 9, 7496AA Hengevelde

Kenmerkend voor Bakkerij Nollen is dat alle producten in eigen bakkerij worden gemaakt; van roggebrood tot beschuit, van slagroomtaart tot bonbons. Het assortiment is een mix van traditionele familierecepten met eigentijdse specialiteiten.

Slagerij Kastelein

Goorseweg 8-10, 7478BD Diepenheim

Slagerij Kastelein is een ambachtelijke slagerij met eigen worstmakerij, waar het ambacht al jaren hoog in het vaandel staat.

Culinair genieten

arrangementen

 • Paasbrunch bij De Zwaan in Delden

  Culinair genieten

  Wil jij op Eerste Paasdag genieten van een heerlijke paasbrunch? Reserveer dan bij De Zwaan in Delden en laat je culinair verwennen!

 • bij Carelshaven

  Sharing-lunch met Pasen

  Op zowel Eerste als Tweede Paasdag (zondag 12 en maandag 13 april a.s.) serveert Carelshaven een informele sharing-lunch.

 • Wining & Dining

  €49,50 per persoon

  Smakelijk programma voor fijnproevers!

 • Steppen en proeven in Hof van Twente

  €39,50 per persoon.

  Ontdek nu de kerkdorpen Hengevelde en Bentelo met de Kickbike step. Geniet van de natuur, proef heerlijke streekproducten en beleef een gezellige dag!

 • Chocolade Workshops

  Echte bakker Jan Meen en Chocolade Atelier De Meester

  Chocolade atelier - de Meester bij Bakker Meen neemt je mee naar de smakelijke wereld van chocolade! Nadat je een chocolade workshop hebt gevolgd kijk en eet je chocolade op een veel intensere manier.

 • Arrangement op maat

  Op aanvraag

  Een dagje uit met familie of vrienden, het personeel of met een vereniging? Dan is Hof van Twente de juiste keuze! Hof van Twente heeft veel mogelijkheden voor een onvergetelijke dag. Informeer vrijblijvend.