1. Uitbreiding aanbod voor groepswandelingen in Delden met Kerkenpad

  Uitbreiding aanbod voor groepswandelingen in Delden met Kerkenpad

  In het centrum van Delden staan twee prachtige kerken, elk met een eigen historie en bijzondere kenmerken. Deze zomer gaat het VVV Gidsenteam Delden graag met u op pad om u rond te leiden en het verhaal over deze religieuze gebouwen te vertellen. Het Kerkenpad Delden bestaat uit twee wandelingen en is beschikbaar voor groepen.

 2. Beleef de zomer in de Hof

  Beleef de zomer in de Hof

  Deze zomer is er veel te beleven in Hof van Twente. De evenementenagenda is goed gevuld met tentfeesten, fiets- en wandelroutes, straatfestival en exposities.

 3. Winnaar Hof van Twente quiz bekend!

  Winnaar Hof van Twente quiz bekend!

  Tijdens de Open Bedrijvendag op Tweede Paasdag in Diepenheim kon het publiek deelnemen aan de Hof van Twente Quiz van HofMarketing. Bertilla van Es uit Diepenheim heeft de meeste vragen goed beantwoord en is de trotse winnares!

 4. Stageplaats beschikbaar bij HofMarketing

  Stageplaats beschikbaar bij HofMarketing

  HofMarketing heeft zich ten doel gesteld het stimuleren van het wonen, werken en recreëren naar en binnen Hof van Twente. Hierbij wordt er samengewerkt op (Eu)regionaal, provinciaal, landelijk en thematisch gebied met als doel om de kernkwaliteiten in de gemeente Hof van Twente te versterken. Voor de periode september 2019-januari/februari 2020 zijn we op zoek naar een enthousiaste stagiair.

 5. Lancering nieuwe fietsroute Diepenheim

  Lancering nieuwe fietsroute Diepenheim

  Alles draait om de molen. Dat is de titel van een nieuwe fietsroute in Diepenheim, die Tweede Paasdag tijdens de Open Bedrijvendag Diepenheim werd gelanceerd. De fietsroute, een initiatief van het Toeristisch Platform Diepenheim en HofMarketing, staat in het teken van de 850ste verjaardag van watermolen Den Haller.

 6. Nieuw: Ontdek Delden met een korreltje zout

  Nieuw: Ontdek Delden met een korreltje zout

  Annie Schreijer-Pierik (Europarlementslid), Hester Maij (Gedeputeerde Provincie Overijssel) en Pieter van Zwanenburg (wethouder gemeente Hof van Twente) hebben vandaag de aftrap gegeven voor het nieuwe arrangement Ontdek Delden met een korreltje zout. Vanaf deze week kunnen inwoners en toeristen gebruik maken van dit nieuwe arrangement.