1. Winter in de Hof is uit!

  Winter in de Hof is uit!

  Ondanks de maatregelen valt er deze winter ook nog genoeg te beleven in de Hof, dat bewijst wel de Winter in de Hof 2021.

 2. Nieuwe locatie voor VVV Informatiepunt Goor

  Nieuwe locatie voor VVV Informatiepunt Goor

  VVV Informatiepunt Goor is verhuisd. Het lokale informatiepunt is vanaf vandaag als shop-in-shop ondergebracht bij Joos Wonen & Kado’s aan de Grotestraat 147 in het centrum van Goor.

 3. Goud voor Twentewijn Regent Barrique Reserve 2018

  Goud voor Twentewijn Regent Barrique Reserve 2018

  De PIWI International Wine Award heeft de Twentewijn Regent Barrique Reserve 2018 van Wijngaard Hof van Twente in Bentelo met 93 punten gewaardeerd: een gouden medaille! Mart Visscher, die mee heeft geholpen om deze topwijn te maken, is niet verrast.

 4. Atlas van Twickel

  Atlas van Twickel

  Een verhaal in vier bedrijven over een van de grootste en oudste landgoederen van Nederland. De Atlas van Twickel is vanaf zaterdag 6 november te koop bij de Landgoedwinkel | Bezoekerscentrum van Twickel en ligt binnenkort ook bij de boekhandels.

 5. Badgasten en koninklijke logés: podcastserie over toeristische trekpleisters met een verhaal

  Badgasten en koninklijke logés: podcastserie over toeristische trekpleisters met een verhaal

  Wist je dat Overijssel ooit aan een strand lag? En dat in een Deldens hotel regelmatig beroemdheden en royals logeren? In de nieuwe podcastserie ‘Zoek de zon op’ van de IJsselacademie - in samenwerking met het Twentehoes - duiken historici Martin van der Linde en Marco Krijnsen in het verleden van bijzondere toeristische trekpleisters in Overijssel. De eerste twee afleveringen gaan over paviljoen Zwemlust in Vollenhove en hotel Carelshaven in Delden.

 6. Onderzoek plattegrond kinderactiviteiten

  Onderzoek plattegrond kinderactiviteiten

  Neem deel aan mijn onderzoek waarin ik de wensen en behoeften van gezinnen met kinderen meet en in kaart breng, zodat we weten in hoeverre de doelgroep belang heeft bij een plattegrond met kinderactiviteiten. De link naar het onderzoek vind je hieronder.

 7. Beeldbank Hof van Twente online

  Beeldbank Hof van Twente online

  Met één druk op de knop is de beeldbank van Hof van Twente online gezet. Inmiddels zijn er een groot aantal uiteenlopende foto’s toegevoegd door diverse lokale fotografen. De Hofbrede beeldbank is een initiatief van HofMarketing.