1. Atlas van Twickel

  Atlas van Twickel

  Een verhaal in vier bedrijven over een van de grootste en oudste landgoederen van Nederland. De Atlas van Twickel is vanaf zaterdag 6 november te koop bij de Landgoedwinkel | Bezoekerscentrum van Twickel en ligt binnenkort ook bij de boekhandels.

 2. Badgasten en koninklijke logés: podcastserie over toeristische trekpleisters met een verhaal

  Badgasten en koninklijke logés: podcastserie over toeristische trekpleisters met een verhaal

  Wist je dat Overijssel ooit aan een strand lag? En dat in een Deldens hotel regelmatig beroemdheden en royals logeren? In de nieuwe podcastserie ‘Zoek de zon op’ van de IJsselacademie - in samenwerking met het Twentehoes - duiken historici Martin van der Linde en Marco Krijnsen in het verleden van bijzondere toeristische trekpleisters in Overijssel. De eerste twee afleveringen gaan over paviljoen Zwemlust in Vollenhove en hotel Carelshaven in Delden.

 3. Onderzoek plattegrond kinderactiviteiten

  Onderzoek plattegrond kinderactiviteiten

  Neem deel aan mijn onderzoek waarin ik de wensen en behoeften van gezinnen met kinderen meet en in kaart breng, zodat we weten in hoeverre de doelgroep belang heeft bij een plattegrond met kinderactiviteiten. De link naar het onderzoek vind je hieronder.

 4. Beeldbank Hof van Twente online

  Beeldbank Hof van Twente online

  Met één druk op de knop is de beeldbank van Hof van Twente online gezet. Inmiddels zijn er een groot aantal uiteenlopende foto’s toegevoegd door diverse lokale fotografen. De Hofbrede beeldbank is een initiatief van HofMarketing.

 5. Weer Stadswandelingen door Delden

  Weer Stadswandelingen door Delden

  Na een aantal maanden geen stadswandelingen te hebben verzorgd, staan de gidsen weer te popelen om de historie van Delden te vertellen en te laten zien. Vanaf 1 juli gaan de gidsen weer op pad. Natuurlijk worden de maatregelen in acht genomen: Dat betekent onder andere 1,5 meter afstand houden van elkaar, maximaal 8 personen per wandeling en reserveren is noodzakelijk.

 6. ​HofMarketing brengt nieuwe Citymap Hof van Twente uit

  ​HofMarketing brengt nieuwe Citymap Hof van Twente uit

  Na het succes van vorig jaar heeft HofMarketing ook dit jaar samen met toeristische ondernemers in Hof van Twente één complete kaart gemaakt met toeristische informatie en plattegronden van alle kernen. De compacte kaart is makkelijk opvouwbaar en ideaal voor onderweg.