1. Twickel: hond aan de lijn

  Twickel: hond aan de lijn

  Boswachters van Twickel gaan strenger controleren op loslopende honden in gebieden waar dat niet is toegestaan. De komende tijd loopt er weer jong reewild in de bossen van Twickel. Loslopende honden zijn de grootste vijand van deze jonge dieren.

 2. Slagerij Kastelein Beste Traiteur van het jaar 2022!

  Slagerij Kastelein Beste Traiteur van het jaar 2022!

  Slagerij Kastelein uit Diepenheim is uitgeroepen tot beste Traiteur van het jaar. Na een spannende finaleronde is 24 januari bekend geworden dat Kastelein zich in 2022 Traiteur van het jaar mag noemen. De traiteurproducten behoren tot de beste van heel Nederland, waardoor zij het hele jaar rond met trots de titel ‘Beste Traiteur van het jaar 2022’ bij zich mogen dragen!

 3. Winter in de Hof is uit!

  Winter in de Hof is uit!

  Ondanks de maatregelen valt er deze winter ook nog genoeg te beleven in de Hof, dat bewijst wel de Winter in de Hof 2021.

 4. Nieuwe locatie voor VVV Informatiepunt Goor

  Nieuwe locatie voor VVV Informatiepunt Goor

  VVV Informatiepunt Goor is verhuisd. Het lokale informatiepunt is vanaf vandaag als shop-in-shop ondergebracht bij Joos Wonen & Kado’s aan de Grotestraat 147 in het centrum van Goor.

 5. Goud voor Twentewijn Regent Barrique Reserve 2018

  Goud voor Twentewijn Regent Barrique Reserve 2018

  De PIWI International Wine Award heeft de Twentewijn Regent Barrique Reserve 2018 van Wijngaard Hof van Twente in Bentelo met 93 punten gewaardeerd: een gouden medaille! Mart Visscher, die mee heeft geholpen om deze topwijn te maken, is niet verrast.

 6. Atlas van Twickel

  Atlas van Twickel

  Een verhaal in vier bedrijven over een van de grootste en oudste landgoederen van Nederland. De Atlas van Twickel is vanaf zaterdag 6 november te koop bij de Landgoedwinkel | Bezoekerscentrum van Twickel en ligt binnenkort ook bij de boekhandels.