​Magazine Hof van Twente 2021: Ode aan het landschap is gepresenteerd

Het Magazine Hof van Twente 2021 ligt weer gedrukt klaar bij de toeristische ondernemers in Hof van Twente. De vernieuwde uitgave geeft informatie over het toeristisch en recreatieve aanbod in de gemeente Hof van Twente.

Landgoederen en kastelen, kunst en cultuur, actieve recreatie of shoppen: de mogelijkheden zijn groot én uiteenlopend. De zes kernen worden uitgelicht, een aantal evenementen staan vermeld en er is een overzicht van zien & doen, horeca en overnachtingsmogelijkheden opgenomen.

Rode draad in het magazine is het landelijke thema Ode aan het landschap, in het kader hiervan prijkt op de voorkant De Boomtuin in Diepenheim. Ook het 20-jarig jubileum van de gemeente Hof van Twente komt aan bod.

De columns zijn dit jaar geschreven door lid van het Europees Parlement Annie Schreijer-Pierik, coach, public speaker en auteur Pieter Grimbergen en profvoetballer Ellen Jansen.

Het magazine is gratis af te halen bij de VVV Informatiepunten in Hof van Twente en bij ondernemers. Ook kun je de uitgave hier online lezen.