1. Beeldbank Hof van Twente online

  Beeldbank Hof van Twente online

  Met één druk op de knop is de beeldbank van Hof van Twente online gezet. Inmiddels zijn er een groot aantal uiteenlopende foto’s toegevoegd door diverse lokale fotografen. De Hofbrede beeldbank is een initiatief van HofMarketing.

 2. ​HofMarketing brengt nieuwe Citymap Hof van Twente uit

  ​HofMarketing brengt nieuwe Citymap Hof van Twente uit

  Na het succes van vorig jaar heeft HofMarketing ook dit jaar samen met toeristische ondernemers in Hof van Twente één complete kaart gemaakt met toeristische informatie en plattegronden van alle kernen. De compacte kaart is makkelijk opvouwbaar en ideaal voor onderweg.

 3. Magazine Hof van Twente klaar!

  Magazine Hof van Twente klaar!

  Het Magazine Hof van Twente 2020 is een compleet vernieuwde uitgave en geeft informatie over het toeristisch-recreatieve aanbod in de gemeente Hof van Twente. Dit jaar met een nieuw item: Shoppen in de Hof.

 4. Manege Snorrewind krijgt vijf sterren

  Manege Snorrewind krijgt vijf sterren

  De Nederlandse Federatie Ruitersportcentra FNRS kent aan aangesloten maneges sterren toe. Het aantal sterren op de gevel zegt iets over beschikbare faciliteiten en de kwaliteit van de bedrijfsvoering. Dit systeem is gericht op het informeren van consumenten die op zoek zijn naar kwaliteit, veiligheid en welzijn.

 5. Nieuw: Ontdek Delden met een korreltje zout

  Nieuw: Ontdek Delden met een korreltje zout

  Annie Schreijer-Pierik (Europarlementslid), Hester Maij (Gedeputeerde Provincie Overijssel) en Pieter van Zwanenburg (wethouder gemeente Hof van Twente) hebben vandaag de aftrap gegeven voor het nieuwe arrangement Ontdek Delden met een korreltje zout. Vanaf deze week kunnen inwoners en toeristen gebruik maken van dit nieuwe arrangement.

 6. Blogger en vlogger Mirre op Reis in Hof van Twente!

  Blogger en vlogger Mirre op Reis in Hof van Twente!

  Mirre was in het najaar 2018 op reis in Hof van Twente. In acht dagen heeft ze de veelzijdigheid van de prachtige Hof van Twente ontdekt en is ze in alle kernen geweest. Zo heeft ze gewandeld door de kasteeltuin van Twickel en Museum No Hero bezocht, getoerd in een oude eend langs de Diepenheimse galerieën en trekker gereden rijden bij de boer en wijn gedronken bij Wijngaard Hof van Twente.

 7. Das Andere Holland: Duitse marktbewerking 2018/2019

  Das Andere Holland: Duitse marktbewerking 2018/2019

  Nederland heeft in 2017 bijna 5,2 miljoen vakantiegangers uit Duitsland mogen ontvangen. Daar mogen de vele Duitse dagbezoeken aan Nederland nog bij worden opgeteld. De verwachting is dat het inkomend toerisme de komende jaren blijft groeien, vooral uit de aangrenzende deelstaten Nordrhein-Westfalen en Niedersachsen. Om die reden investeren Gelderland en Overijssel gezamenlijk in de Duitse marktbewerking in betreffende regio’s. Zij presenteren zich onder de naam Das Andere Holland.