1. Weer Stadswandelingen door Delden

  Weer Stadswandelingen door Delden

  Na een aantal maanden geen stadswandelingen te hebben verzorgd, staan de gidsen weer te popelen om de historie van Delden te vertellen en te laten zien. Vanaf 1 juli gaan de gidsen weer op pad. Natuurlijk worden de maatregelen in acht genomen: Dat betekent onder andere 1,5 meter afstand houden van elkaar, maximaal 8 personen per wandeling en reserveren is noodzakelijk.

 2. ​HofMarketing brengt nieuwe Citymap Hof van Twente uit

  ​HofMarketing brengt nieuwe Citymap Hof van Twente uit

  Na het succes van vorig jaar heeft HofMarketing ook dit jaar samen met toeristische ondernemers in Hof van Twente één complete kaart gemaakt met toeristische informatie en plattegronden van alle kernen. De compacte kaart is makkelijk opvouwbaar en ideaal voor onderweg.

 3. Magazine Hof van Twente klaar!

  Magazine Hof van Twente klaar!

  Het Magazine Hof van Twente 2020 is een compleet vernieuwde uitgave en geeft informatie over het toeristisch-recreatieve aanbod in de gemeente Hof van Twente. Dit jaar met een nieuw item: Shoppen in de Hof.

 4. Manege Snorrewind krijgt vijf sterren

  Manege Snorrewind krijgt vijf sterren

  De Nederlandse Federatie Ruitersportcentra FNRS kent aan aangesloten maneges sterren toe. Het aantal sterren op de gevel zegt iets over beschikbare faciliteiten en de kwaliteit van de bedrijfsvoering. Dit systeem is gericht op het informeren van consumenten die op zoek zijn naar kwaliteit, veiligheid en welzijn.

 5. Uitnodiging: inspiratieavond verduurzamen evenementen Hof van Twente

  Uitnodiging: inspiratieavond verduurzamen evenementen Hof van Twente

  Hof van Twente telt het jaar rond 900 evenementen! Daar zijn we trots op! Bij het organiseren van evenementen – groot en klein – moet je met veel aspecten rekening houden. Van vergunningen tot afval, van inschrijvingen tot alcoholbeleid, etc. Tegenwoordig hoor je steeds meer dat ook duurzaamheid een steeds belangrijker onderdeel wordt. Maar wat houdt dat dan in?

 6. Uitbreiding aanbod voor groepswandelingen in Delden met Kerkenpad

  Uitbreiding aanbod voor groepswandelingen in Delden met Kerkenpad

  In het centrum van Delden staan twee prachtige kerken, elk met een eigen historie en bijzondere kenmerken. Deze zomer gaat het VVV Gidsenteam Delden graag met u op pad om u rond te leiden en het verhaal over deze religieuze gebouwen te vertellen. Het Kerkenpad Delden bestaat uit twee wandelingen en is beschikbaar voor groepen.

 7. Lancering nieuwe fietsroute Diepenheim

  Lancering nieuwe fietsroute Diepenheim

  Alles draait om de molen. Dat is de titel van een nieuwe fietsroute in Diepenheim, die Tweede Paasdag tijdens de Open Bedrijvendag Diepenheim werd gelanceerd. De fietsroute, een initiatief van het Toeristisch Platform Diepenheim en HofMarketing, staat in het teken van de 850ste verjaardag van watermolen Den Haller.

 8. Nieuw: Ontdek Delden met een korreltje zout

  Nieuw: Ontdek Delden met een korreltje zout

  Annie Schreijer-Pierik (Europarlementslid), Hester Maij (Gedeputeerde Provincie Overijssel) en Pieter van Zwanenburg (wethouder gemeente Hof van Twente) hebben vandaag de aftrap gegeven voor het nieuwe arrangement Ontdek Delden met een korreltje zout. Vanaf deze week kunnen inwoners en toeristen gebruik maken van dit nieuwe arrangement.