Evenementen in Hof van Twente

Living Colors

tentoonstelling Museum No Hero

Aanvang
Locatie
Museum No Hero, Delden

De tentoonstelling Living Colors, toont werken van o.a. Frank Stella, Bernard Frize en Louise Nevelson. Sommige schilderijen zou je wel willen aanraken, zo spannend is het materiaal waarvan ze gemaakt zijn.

Ich bin ein Berliner

Eerste tentoonstelling Museum No Hero

Aanvang
Locatie
Museum No Hero, Delden

De tentoonstelling Ich Bin ein Berliner, die tegelijk is geopend met het nieuwe Museum No Hero, toont kunst uit de Duitse hoofdstad uit de periode ca. 1977-2017.

Naakt in de Kunst - #Metoo?

Aanvang
Locatie
Museum No Hero, Delden

Museum No Hero toont 14 schilderijen en drie sculpturen rondom het thema Naakt in de Kunst. De kunstvoorwerpen komen uit China, Frankrijk en Nederland, alle uit de collectie van de No Hero Foundation. Zijn gemaakt tussen 1896 en 2008.

Plastic wordt Fantastic

Aanvang
Locatie
Stadscentrum het Parochiehuis, Delden

Een mini plastic fabriek, dat is nog niet eerder vertoond in Delden. Dankzij de Raad van STOER staat op 19 januari wel te gebeuren.

Minimarkt Diepenheim

Aanvang
Locatie
Plein onder de Platanen, Diepenheim

Kleinschalige markt op het plein Onder de Platanen met groente, fruit, kaas en bloemen. Op donderdagmiddag is er ook een viskraam.

Woezel & Pip en de tijdmachine

Aanvang
Locatie
De Reggehof, Goor

Na de hitvoorstelling ‘Op zoek naar de Sloddervos!’ beleven Woezel en Pip opnieuw een groot avontuur in hun vijfde familievoorstelling ‘Woezel & Pip en de Tijdmachine’. Een fantastische theaterervaring voor alle vriendjes van Woezel en Pip.

Marjolijn van Kooten

Ik zie de bui al hangen

Aanvang
Locatie
Cultuurcentrum Herberg de Pol, Diepenheim

Het psychiatrisch cabaret (ook voor normale mensen) van Marjolijn gaat over gezellige onderwerpen zoals, moedeloosheid, zelfkritiek en angst.