Hotels in Delden

In Delden, gelegen in de gemeente Hof van Twente, vind je maar liefst zes verschillende hotels waar je heerlijk kunt overnachten. Van huiselijk tot luxe, een kleinschalig of groot met allerlei faciliteiten: er is voor iedere gast een geschikte overnachtingsplek!

Wist je dat het historische centrum van Delden met veel lokale winkels op loopafstand van landgoed Twickel met als middelpunt het imposante kasteel? Deze combinatie zorgt ervoor dat een vakantie of weekendje Delden ongetwijfeld een succes wordt!

Zoek je een hotel in Delden?

Al jarenlang logeren in Delden

Al sinds mensheugenis telt Delden herbergen en hotels. Dit had te maken met de route van de postkoetsen tussen Amsterdam, Duitsland en de Scandinavische landen. Nog steeds is Delden een populair stadje om lekker te eten, te overnachten en voluit te genieten. Je vindt hier dan ook niet voor niks zes uitstekende hotels, waar je gastvrij ontvangen wordt!

De rijke geschiedenis zorgt ervoor dat Delden zonder twijfel de moeite waard is om te bezoeken. Winkelen in het historische centrum, musea of galerie├źn bezoeken, lunchen of dineren bij de horeca of loop eens mee met de stadswandeling.

Delden, een goede uitvalsbasis

Het stadje Delden is uniek door de combinatie van het historische centrum en het op loopafstand gelegen landgoed Twickel. Je vindt hier een bijzondere combinatie van kunst, cultuur en natuur. Ook kun je in Delden uitermate goed shoppen bij de lokale boetiekjes en aanschuiven bij de horeca die Delden rijk is.

Op korte afstand van Delden vind je Hengelo (bekend van onder meer De Waarbeek en Oyfo) en Enschede (onder andere Rijksmuseum Twenthe, de Museumfabriek en het Wilminktheater), maar ook het kunstzinnige Ootmarsum en kastelenstadje Diepenheim zijn dichtbij. Kortom; de hotels in Delden zijn een goede uitvalsbasis om er, na een goede nachtrust en een heerlijk ontbijt, op uit te gaan!

Faciliteiten

Faciliteiten in hotels maken een verblijf vaak aangenamer. Wist je bijvoorbeeld dat het Aparthotel Delden beschikt over een Wellness en Sauna? Boek eens een wellness-arrangement en je gaat compleet ontspannen terug naar huis! Of sla je slag op de 9-holes golfbaan van de naastgelegen Golfbaan de Lage Mors. Een duik nemen in het zwembad kan zowel bij het Aparthotel Delden als Hotel het Wapen van Delden. Ook vind je in Delden het ruim opgezette Zwembad De Mors, waarbij je als gast van een hotel in Delden vaak korting krijgt.