Golfbaan de Lage Mors

Golfbaan de Lage Mors is de meest uitdagende baan in de regio Twente. De eigentijdse 9-holes baan heeft mooie glooiende fairways, uitdagende waterpartijen en geonduleerde greens. De golfbaan grenst aan het Aparthotel Delden, het bekende familiehotel in Twente.

Laagdrempelig en Twentse gemoedelijkheid
Ingebed in het unieke Twickelse landschap vind je Golfbaan de Lage Mors. Op deze laagdrempelige golfbaan heerst een sfeer die wordt gekenmerkt door Twentse gemoedelijkheid. Het hele jaar door vinden er onderlinge wedstrijden plaats, worden er regellessen gegeven, ook wordt handicap van de leden bijgehouden, zijn er golfbuddys, mentoren en marshalls en staan er evenementen in de agenda.

Ontworpen door architect
Architect Frank Pont heeft de golfbaan ontworpen. Zowel de beginner als de ervaren golfer vindt uitdaging in de holes met verschillende lengtes en moeilijkheidsgraad.

Indoor Golf
Sinds kort kun je ook met slecht weer de baan op! In het Aparthotel Delden vind je namelijk Riga Indoor Golf. Je kunt dit als volwaardige vervangen zien of als aanvulling op het buitenspel, het is absoluut de moeite waard om eens te proberen! Voor iedereen, ongeacht niveau, zijn er mogelijkheden.

Of bekijk de website www.golfbaandelagemors.nl/

Openingstijden

Zeven dagen per week geopend op reservering.
Niet toegankelijk voor minder validen.


contactinformatie

voorzieningen

Activiteiten
  • Actief
Wifi
  • Gratis Wifi

Tip je vrienden

facebook twitter