Film: Maya en het gouden ei

Ook kinderen kunnen bij De Reggehof genieten van de leukste films. Vandaag draait de film Maya en het gouden ei op het grote doek.

Maya en Willy hebben weer eens chaos gecreëerd in de bijenkorf, wanneer de koningin dit hoort wil ze de twee uit elkaar halen. Om te bewijzen dat ze wel te vertrouwen zijn, gaan Maya en Willy samen op avontuur.

Tijdens het avontuur van Maya en Willy komen ze een groene mier tegen. De groene mier vertrouwd het duo een gouden boon toe die ze moeten bezorgen aan de nieuwe mierenkolonie in Bonsai Piek.

Onderweg komen ze Eddie en Freddie tegen en beginnen ze aan hun reis. Maar dan gebeurt er iets onverwachts, uit de 'boon' komt plotseling een klein schattig prinsesje genaamd Smoesh.

Terwijl ze achterna worden gezeten door boomwantsen die Smoesh willen ontvoeren, ontdekt Willy een nieuwe kant van zichzelf. Willy moet kleine Smoesh namelijk beschermen, om haar gezond en wel naar de mierenkolonie te brengen.

Tijdens het avontuur komen Maya en Willy erachter dat vertrouwen niet zomaar een woord is maar dat vertrouwen verdiend moet worden.

Of bekijk de website www.reggehof.nl/film/maya-en-het-gouden-ei/27-02-2022-11-00

Wanneer

  • -

Prijzen

  • € 7,50 Entreeprijs

Locatie

De Reggehof

Adres
De Höfte 5, 7471DK Goor
Telefoon
0547-284888
E-mail
Website
www.reggehof.nl/

Tip je vrienden

facebook twitter