De Reggehof

De Reggehof is een multifunctionele en culturele instelling, waar een theaterzaal is gevestigd, maar waar ook diverse verenigingen en instellingen hun thuishaven hebben.

De Reggehof is geopend in 1994 en ontstaan vanuit een culturele werkgroep die in Goor actief was onder de naam ‘Goor in de bocht’. Deze groep organiseerde in de voormalige ‘Malberg’ (school) vooral activiteiten voor kinderen en jongeren. Dat deden ze heel succesvol. Het gebouw was in dermate slechte staat dat ze al snel een andere/grotere ruimte nodig hadden. Verenigingen en instellingen, zoals het Nivon, de Anbo, de Muziekschool Goor en diverse andere groeperingen in Goor, kampten met hetzelfde probleem. Vanaf begin jaren ’80 heeft ‘Goor in de bocht’ bij de gemeente om een groter pand gevraagd waarin alle verenigingen en instellingen bij elkaar konden worden gebracht teneinde hun activiteiten te kunnen organiseren. Na een lange voorbereiding en het nodige overleg werd in 1992 tot de bouw besloten. Theater, Verenigings- en Evenementen Centrum De Reggehof (’t VEC) is een privaatrechtelijke stichting met een bestuur.

Het aanbod van De Reggehof is breed. De belangrijkste kernactiviteiten van De Reggehof bestaan onder meer uit beheer gebouwen en verhuur ruimten aan verenigingen en instellingen, professioneel theater, Filmhuis Alleman, cursussen, basisonderwijs en incidentele activiteiten en evenementen.

De Reggehof heeft eveneens een horecafunctie en verhuurt zalen aan derden.

RH brasserie
RH-Brasserie waar je vanaf het voorjaar 2020 op woensdag, donderdag en vrijdag vanaf 11.00 uur tot 15.00 uur van harte welkom bent. Je wordt verwelkomd door onze gastvrouw of gastheer. Zowel binnen in de brasserie als buiten op het vernieuwde en gezellige terras kun je aanschuiven voor een goede kop koffie met gebak of een lekkere lunch! Lunchen is mogelijk tot 15.00 uur. Maar je kunt tijdens de activiteiten, zoals voorstelling of tentoonstelling bij ons terecht voor een drankje of een borrel met bijbehorende borrelbites.

Natuurlijk is er ook aan de kleinste vriendjes van de Reggehof gedacht; de hele dag worden er poffertjes op bestelling geserveerd! En ze krijgen er een leuke verrassing bij.

RH-Brasserie is eveneens een uitstekende plek voor zakelijke afspraken. Er is gratis wifi en volop gratis parkeergelegenheid voor de deur. Kom gerust eens kijken; binnen in de brasserie of een zonnig plekje op ons terras. Graag tot ziens RH-Brasserie. De koffie wordt vers gezet!

RH Events
RH events is een eventorganisatie die De Reggehof ondersteunt en bijstaat bij de buiten- en binnenevenementen. Een creatieve club mensen die voor de verenigingen, bedrijven en voor onszelf evenementen bedenkt en uitvoert, die verrassen, plezieren en tot nu toe een verpletterende indruk achterlaten. Van Tiroler Feest tot aan Horror Nights. RH events garandeert een optimale ervaring in en buiten het theater De Reggehof.

Of bekijk de website www.reggehof.nl/

Openingstijden

maandag 08:30 - 00:00
dinsdag 08:30 - 00:00
woensdag 08:30 - 00:00
donderdag 08:30 - 00:00
vrijdag 08:30 - 00:00
zaterdag gesloten
zondag gesloten

Op zaterdag en zondagen alleen geopend tijdens activiteiten. Kassa theater maandag, woensdag en vrijdag van 9 tot 12 uur en een uur voor aanvang van een voorstelling. Kaarten zijn ook te bestellen via www.reggehof.nl of telefonisch via 0547-284880.


contactinformatie

voorzieningen

Toegankelijkheid
  • Rolstoeltoegankelijk
  • Voorzieningen voor scootmobiel

Tip je vrienden

facebook twitter