Concert: Tosca Opdam en Alexander Ullman

Beluister A Celebration of Medelssohn van Tosca Opdam (viool) en Alexander Ullman (piano) m.m.v. Mendelssohn Camerata o.l.v. Elisabeth Perry en Pamela Smits.

Op elfjarige leeftijd soleerde violiste Tosca Opdam voor het eerst met een orkest. In 2011 won ze het Oskar Back Concours. Volgens de Volkskrant: 'Een overrompelende muzikale persoonlijkheid'. Sindsdien heeft Tosca Opdam wereldwijd haar viool laten horen. Zo trad ze op in het Amsterdamse Concertgebouw, De Doelen in Rotterdam en Carnegie Hall in New York en soleerde ze met Holland Symfonia. Op het Delft Chamber Music Festival, het Amsterdams Grachtenfestival en het Bevrijdingsconcert aan de Amstel in aanwezigheid van de Koninklijke familie heeft ze ook gespeeld.

Alexander Ullman is een Britse pianist en wordt geprezen om de diepgang waarmee hij de muziek die hij interpreteert doorgrondt, zijn elegante toucher en kristalheldere frasering. Hij won in 2017 het Internationale Franz Liszt Piano Concours in Utrecht.

Mendelssohn Camerata bestaat uit acht jonge toptalenten van eigen bodem: Mara Mostert (16), Nina Broeva (18), Kira van der Woerd (15), Dasha Serck (17), Norea Quirijnen (16), Jeltje Quirijnen (20), Thomas Prechal (16) en Sacha Witteveen (19) o.l.v. concertmeester Elisabeth Perry en Pamela Smits (cello).

Programma
Felix Mendelssohn - Bartholdy (1809-1847):
• Concert voor viool, piano en strijkorkest in d
• Strijkoktet in Es, opus 20

Of bekijk de website deldenklassiek.nl/concerten/musica-mundi-o-l-v-pamela-smits-20-02-2022

Wanneer

Prijzen

  • € 20,00 Entreeprijs

* Kaartprijs is inclusief €1,- servicekosten.

Locatie

Grote of Oude Blasiuskerk

Adres
Kerkplein 3, 7491BM Delden
Website
www.blasiusdelden.nl

Tip je vrienden

facebook twitter