Home of Talents Tour

Voor iedereen die zelf muziek wil maken of een creatieve cursus wil volgen is er op zaterdag 12 september tussen 10 en 12 uur de grote Home of Talents Tour. De oude vertrouwde Open Dag, maar opgefrist en in een corona-proof jasje gestoken.

Heel veel leerlingen en bijna alle docenten zijn aanwezig om iedereen te laten zien wat Home of Talents allemaal in huis heeft. Er zijn tal van presentaties: van dans tot instrumentaal, van beeldende kunst tot live-electronics en meer. Deze eerste editie van de Home of Talens Tour vindt plaats in De Reggehof in Goor. Inschrijven voor een gratis proefles kan ter plekke.

Nu de Muziekschool Hof van Twente en het Creatief Centrum vd Reggehof samenwerken onder de naam Home of Talents, is de keuze in cursussen uitgebreider en veelzijdiger dan ooit. Naast de vertrouwde lessen op tal van instrumenten, in klassiek ballet, breakdance en streetdance zijn er heel veel nieuwe lessen bijgekomen. De cursus Producing bijvoorbeeld, door Gijs van Lieshout, en de Creatieve Dansklas: een mix van streetdance en theater onder leiding van Roxaine Wessels. Naast de jaarcursussen waarbij instroom altijd mogelijk is biedt Home of Talents ook cursussen in projectvorm. Tijdens de Home of Talents Tour loop je via een route (met eenrichtingsverkeer) door het hele gebouw. Van popkelder tot balletzaal, van docentenkamer tot theaterzaal: bijna al onze docenten en een heleboel leerlingen laten zien wat er allemaal te doen is. Uiteraard helemaal Coronaproof.

Zie je een les die je helemaal te gek vindt, of een instrument dat je echt wat beter wilt leren kennen? Dan kun je je meteen aanmelden voor een gratis proefles. Home of Talens geeft lessen en cursussen in Delden, Diepenheim, Markelo, Hengevelde, Bentelo en Goor, Tip: kijk alvast op de vrolijke website www.homeoftalents.nl wat je allemaal kunt doen en zorg dat je erbij bent, op 12 september in De Reggehof in Goor. Toegang gratis!

Of bekijk de website www.homeoftalents.nl

Wanneer

  • -

Prijzen

  • gratis Entreeprijs

Locatie

De Reggehof

Adres
De Höfte 5, 7471DK Goor
Telefoon
0547-284888
E-mail
Website
www.reggehof.nl/

Tip je vrienden

facebook twitter