Rondleiding en kunstenaarsgesprek

Gastcurator Hélène Webers geeft zondagmiddag 12 juli een rondleiding door de groepstentoonstelling Buiten Westen #2 in Kunstvereniging Diepenheim.

Tevens zijn de kunstenaars Tom van Veen, Jochem van den Wijngaard en Hedwich Rooks aanwezig om meer over hun werk te vertellen. De rondleiding is een gesprek waarbij er alle ruimte is om vragen te stellen en met elkaar van gedachten te wisselen.

Buiten Westen #2 toont het werk van startende, veelbelovende kunstenaars afkomstig van academies in het oosten van Nederland. De tentoonstelling heeft tot doel om de kwaliteit van jong talent uit Oost-Nederland zichtbaar te maken voor een breed publiek. De acht kunstenaar zijn geselecteerd vanwege hun overtuigende persoonlijke stijl. Hun werk is eigentijds en van indrukwekkende kwaliteit. De werken in Buiten Westen #2 zijn zeer divers: schilderijen, tekeningen, installaties, digitale media en videokunst.

De rondleiding start om 15.00 uur, vanaf 14.30 uur is de inloop en ontvangst met een kopje koffie of thee. Voor leden van Kunstvereniging Diepenheim is deelname aan de rondleiding gratis, niet-leden betalen € 5,-, dit is inclusief een kopje koffie of thee en de publicatie van Buiten Westen #2.

De volgende rondleiding vindt plaats op zondagmiddag 2 augustus, dan zijn de kunstenaars Henry Byrne (UK), Rakshita Bhargava (IN) en Tessa Langeveld (NL) aanwezig. Buiten Westen #2, in het hoofdgebouw van Kunstvereniging Diepenheim, is nog te bezichtigen tot en met zondag 23 augustus.

Of bekijk de website www.kunstvereniging.nl/

Wanneer

Prijzen

  • € 5,00 Prijs voor leden
  • gratis Prijs voor niet-leden

Locatie

Drawing Centre Diepenheim

Adres
Grotestraat 17, 7478AA Diepenheim
Telefoon
0547-352143
E-mail
Website
www.drawingcentre.nl/

Tip je vrienden

facebook twitter