Hofkluis

RH Events organiseert een vierdaags evenement in de foyer van De Reggehof. Van 27 t/m 30 december worden er allerlei activiteiten georganiseerd die gekoppeld zijn aan het goede doel.

RH Events deelt samen met Hofstreek FM, Goor Collectief en De Reggehof graag het kerstgevoel met alle inwoners van de Hof van Twente. Het gehele evenement is gekoppeld aan het goede doel.

Dit jaar verzameld De Reggehof geld in voor een fleurig & geurig Goor! Het plan is om Goor op te vrolijken door middel van bloembakken die door de hele stad worden geplaatst. Deze kunnen Goorse bedrijven adopteren door middel van een donatie aan de Hofkluis. Ook particulieren kunnen geld doneren voor diverse bloemprojecten in Goor. De bloembakken worden gerealiseerd met samenwerking van Goor Collectief en Kwekerij Linthorst.

Vier dagen lang is de foyer vanaf 11.00 uur geopend waar de radio dj’s van Hofstreek FM platen draaien. Er worden verschillende activiteiten georganiseerd voor zowel jong als oud. De precieze invulling daarvan houden we nog even geheim.

Bekijk de flyer.

Of bekijk de website www.reggehof.nl/theater/hofkluis/27-12-2019-11-00

Wanneer

Prijzen

  • gratis Entreeprijs

Locatie

De Reggehof

Adres
De Höfte 5, 7471DK Goor
Telefoon
0547-284888
E-mail
Website
www.reggehof.nl/

Tip je vrienden

facebook twitter