COP2000 - Nederlands Politieorkest

Tijdens deze bijzondere muzikale show krijg je als publiek de kans om te bepalen welke muziek het orkest speelt. Het repertoire is afkomstig uit de zogenaamde COP 2000, die elk jaar door politie-collega’s wordt samengesteld.

Dit interactieve deel met voor iedereen herkenbare muziek, wordt begeleid door Maarten Peters waarmee het orkest de afgelopen jaren succesvol heeft opgetreden in de Kerstshows.

Het Nederlands Politieorkest (NPO)
Is een symfonisch blaasorkest dat bestaat uit ongeveer 55 muzikanten die werkzaam zijn bij de Nationale politie. Ze zijn afkomstig uit alle Regionale Eenheden in het land. Het NPO werd opgericht in 1995. Het NPO is het muzikale visitekaartje van de politie in Nederland. Het NPO is als orkest met haar bezetting breed inzetbaar en kan vrijwel ieder genre muziek uitvoeren. Het orkest is dan ook een prima instrument om mensen op een andere manier kennis te laten maken met de Nederlandse politie. Mede door als vertegenwoordiger op te treden op grote nationale en internationale evenementen levert het NPO een belangrijke bijdrage aan de public relations van de Nederlandse politie. Het NPO bestaat uit enthousiaste leden die veel tijd en energie steken in hun hobby. Gemiddeld treedt het orkest ongeveer 25 maal per jaar op.

Bestel de tickets hier.

Of bekijk de website www.reggehof.nl/theater/cops-2000-het-nederlands-politie-orkest/14-05-2019-20-00

Wanneer

Prijzen

  • gratis Entreeprijs

Locatie

De Reggehof

Adres
De Höfte 5, 7471DK Goor
Telefoon
0547-284888
E-mail
Website
www.reggehof.nl/

Tip je vrienden

facebook twitter