26e Hof van Twente Herfstfiets4daagse

Voor de 26e keer wordt in de gemeente Hof van Twente de Herfstfietsvierdaagse gehouden van maandag 14 tot en met donderdag 17 oktober a.s. De prachtige herfsttooi van de bossen, gecombineerd met gevarieerde routes maken de fietsvierdaagse heel bijzonder.

De routes starten vanuit Goor. De belangrijkste thema’s in de vierdaagse zijn kastelen, molens, tuinen, musea en kunst. Zo wordt Diepenheim bezocht, waar in dezelfde periode KunstMoment gehouden wordt met op enkele tientallen bijzondere locaties een grote variëteit aan kunstuitingen. Daarnaast passeren de deelnemers de nodige ambachtelijke en culinaire bedrijven, waar ook even halt gehouden kan worden. Ook de gerenoveerde wegen over de boerenerven geven een nieuwe indruk van het bijzondere Twentse Landschap.

Afstanden
Wie wil, kan een enkele dag fietsen, maar wie alle dagen rijdt, krijgt na afloop een aandenken in de vorm van een medaille. Er is keuze uit drie afstanden: 35, 50 en 70 kilometer. Valt de keuze bijvoorbeeld op de kortste afstand, maar zit er onderweg meer in, dan kan zonder moeite worden overgestapt op een langere tocht. De routes zijn bewegwijzerd, wat het kaartlezen tot een minimum beperkt. Het start- en eindpunt is steeds De Reggehof aan de Höfte, in hartje Goor.

Muzikaal onthaal
Op zondag 13 oktober is er in de Reggehof van 14-17 uur een Muzikaal onthaal. Ditus Goris ons eigen Goorse smartlappenkoor heet jouw van harte welkom. Deze middag kun je ook met een fietstocht van 25 kilometer alvast de beentjes los fietsen, tevens de mogelijkheid voor voorinschrijving van 16-17 uur. Ook de startbewijzen van diegene die voor ingeschreven hebben liggen gereed om af te halen.

Prijs en inschrijven
Deelname aan het evenement kost € 11,50 per persoon, een gezinskaart voor ouders met kinderen t/m vijftien jaar bedraagt € 25,--. Er kan ook per dag worden deelgenomen € 3,50 per persoon. Inschrijven kan via de website van de fiets4daagse of bij de start. Het vertrek is tussen 9-12 uur.

De Herfstfiets4daagse Hof van Twente is de laatste fietsvierdaagse van Nederland en sluit daarmee het seizoen af.

Wanneer

  • -
  • 14 okt - 17 okt 2019
    • dagelijks | - uur

Prijzen

  • € 3,50 Entreeprijs

Prijs per dag is € 3,50 en vier dagen kost € 11,50.

Locatie

De Reggehof

Adres
De Höfte 5, 7471DK Goor
Telefoon
0547-284888
E-mail
Website
www.reggehof.nl