Hof van Twente Herfstfiets4daagse

Voor de 24e keer wordt in de gemeente Hof van Twente de Herfstfietsvierdaagse gehouden van maandag 23 tot en met donderdag 26 oktober. De prachtige herfsttooi van de bossen, gecombineerd met gevarieerde routes maken de fietsvierdaagse heel bijzonder

De routes starten vanuit Goor. De belangrijkste thema’s in de vierdaagse zijn kastelen, molens, tuinen, musea en kunst.Zo wordt Diepenheim bezocht, waar in dezelfde periode Kunst-Moment gehouden wordt met op enkele tientallen bijzondere locaties een grote variëteit aan kunstuitingen. Daarnaast passeren de deelnemers de nodige ambachtelijke en culinaire bedrijven, waar ook even halt gehouden kan worden. Ook de gerenoveerde wegen over de boerenerven geven een nieuwe indruk van het bijzondere Twentse Landschap.

Afstanden

Wie wil, kan een enkele dag fietsen, maar wie alle dagen rijdt, krijgt na afloop een aandenken in de vorm van een medaille. Er is keuze uit drie afstanden: 35, 50 en 70 kilometer. Valt de keuze bijvoorbeeld op de kortste afstand, maar zit er onderweg meer in, dan kan zonder moeite worden overgestapt op een langere tocht. De routes zijn bewegwijzerd, wat het kaartlezen tot een minimum beperkt. Het start- en eindpunt is steeds De Reggehof aan de Höfte, in hartje Goor.

Prijs en inschrijven

Deelname aan het evenement kost € 11,50 per persoon, een gezinskaart voor ouders met kinderen t/m vijftien jaar bedraagt € 25,--. Er kan ook per dag worden deelgenomen € 3,50 per persoon. Inschrijven kan via de website van de fiets4daagse of bij de start. Het vertrek is steeds tussen 9.00 en 12.00 uur.

De Herfstfiets4daagse Hof van Twente is de laatste fietsvierdaagse van Nederland en sluit daarmee het seizoen af.

Wanneer

Locatie

De Reggehof

Adres
De Höfte 5, 7471DK Goor
Telefoon
0547-284888
E-mail
Website
www.reggehof.nl