Friends of the family

Afgelopen zomer zagen Rotterdam en Den Haag de geboorte van het nieuwe indiefolkcollectief ‘Friends of the Family’. Zeven jonge muzikanten, elk betoverd door de meeslepende melodieën van de Engelse/Amerikaanse folkscene.

Het is een bijzondere ervaring om deze jongens te zien spelen. Zowel de manier waarop ze spelen als de reactie van het publiek heeft iets euforisch, iets aanstekelijks en komen ze weg met vergelijkingen als Mumford & Sons en Edward Sharpe & the Magnetic Zeros. Ondertussen krijg je als toeschouwer steeds meer het gevoel dat je onderdeel uitmaakt van een muziek makende ‘Family’. Onderling verwisselen ze met jaloersmakend gemak van instrumenten, waarbij de banjo’s, akoestische gitaren, mandolines en zelfs Ierse low whistles je om de oren vliegen!

Geef deze jongens een podium en je krijgt rampestampende meezingfolk die indruk maakt met een akoestisch geluid, dat zich diep in je geheugen zal nestelen! Deze band heeft de Popaward 2014 gewonnen op 30 augustus j.l. in de Melkweg.

Of bekijk de website kunstmomentdiepenheim.nl/nieuws/

Wanneer

Prijzen

  • € 5,00 Entreeprijs

Locatie

Cultuurcentrum Herberg de Pol

Adres
Raadhuisstraat 8, 7478AG Diepenheim
E-mail
Website
www.herbergdepol.nl/

Tip je vrienden

facebook twitter