Kunstmoment Diepenheim

Elf dagen lang kunt u op tal van bijzondere plekken in zowel het centrum als het buitengebied van Diepenheim naar hoogwaardige en de meest uiteenlopende kunstuitingen kijken.

Kunstmoment 2015

Dit jaar wordt Kunstmoment voor de 11de keer georganiseerd. En ook dit jaar is de kunst weer van hoog niveau, divers en van verschillende disciplines. Daarnaast zal er ook weer een randprogramma zijn met muziek, theater en andere beeldende kunstvoorstellingen en kunt u diverse workshops volgen. Het thema van dit jaar is ‘Kunstmo(ve)ment’, kunstenaars kunnen zich hierdoor laten inspireren.

Kunst voor jong en oud, voor kunstkenners of voor een eerste kennismaking vindt u in Diepenheim, het kleinste stadje van Overijssel. Elf dagen lang tonen ruim 100 professionele kunstenaars hun werk op meer dan 50 locaties. U kunt exposities bekijken in galerieën, winkels en bij horeca maar ook in de huizen en tuinen van de bewoners van Diepenheim. De kunst is van hoog niveau, divers en van verschillende disciplines. Van glaskunst tot sieraden, schilderijen, sculpturen, beelden en installaties, u gaat er zeker van genieten.

De toegang is gratis. In het Pand van Janna (Haaksbergerstraat 1) en Herberg de Pol (Raadhuisstraat 8) is het informatieboekje te koop voor 5 euro per stuk. Hierin vindt u informatie over de exposerende kunstenaars en locaties, maar ook over de voorstellingen en workshops die dagelijks aangeboden worden.

Wilt u graag wat meer toelichting bij de kunstwerken dan kunt u deelnemen aan een rondleiding. Deze worden verzorgd op dinsdag, woensdag en donderdag. Per locatie wordt uitleg gegeven over de kunst door de kunstenaar of locatiehouder. Een rondleiding bestaat uit een arrangement met koffie en appeltaart, lunch, high tea, of een culinair 4-gangendiner. Voor meer informatie en aanmeldingen zie de website.

Op de vernieuwde website kunt u dagelijks alle actuele informatie vinden rondom Kunstmoment.

Programma

Of bekijk de website www.kunstmomentdiepenheim.nl/home/1

Wanneer

  • 15 okt - 25 okt 2014
    • dagelijks | - uur

Prijzen

In het Pand van Janna aan de Haaksbergerstraat 1 in Diepenheim en bij Herberg de Pol aan de Raadhuisstraat 8 in Diepenheim is het informatieboekje te koop voor € 5,00 per stuk.

Tip je vrienden

facebook twitter