Erve de Bosch

De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten dat stap voor stap de maatregelen tegen het coronavirus versoepeld worden. We raden iedereen aan om de website van de locatie te bekijken en goed van tevoren te informeren of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

Bed & Breakfast Erve de Bosch is gelegen aan de Grootholdsweg 3 te Bentelo, in de gemeente Hof van Twente. Prijstechnisch is de locatie een erg voordelige slaapmogelijkheid in een prachtige boerderij op één van de mooiste en groene karakteristieke plekken in Nederland.

Erve De Bosch beschikt over 2 netjes ingerichte slaapkamers, met daarin een badkamer en toilet. Vanuit de slaapkamers beschik je over een prachtig uitzicht over de weilanden en houtwallen.

Naast de slaapkamers kan je gebruikmaken van een gemeenschappelijke kamer, waar 's ochtends een heerlijk ontbijt voor je klaar staat. De woonkamer is voorzien van een TV voor als je een ontspannen avond thuis wilt doorbrengen. Hier is gratis koffie en thee aanwezig. Ook staat er een gevulde koelkast met frisdrank bier en wijn waar je tegen een kleine vergoeding gebruik van kunt maken.

Verder is de boerenkeuken in Erve De Bosch zeer geschikt als vergaderlocatie (tot 10 personen).

Prijzen
Met ontbijt
€ 75,00 per kamer per nacht (2 personen)
€ 62,50 per kamer per nacht (1 persoon)
Inclusief gratis wifi Inclusief ontbijt

Of bekijk de website www.ervedebosch.nl/

contactinformatie

voorzieningen

Voorzieningen
  • Gratis Wifi
Toegankelijkheid
  • Bruikbaar toilet
  • Drempelvrij
  • Er is een trap aanwezig
  • Handmatige entreedeur

Tip je vrienden

facebook twitter