1. Zomer in de Hof valt weer op de deurmat

  Zomer in de Hof valt weer op de deurmat

  Deze week valt bij 22.000 adressen in Hof van Twente de krant Zomer in de Hof weer op de deurmat. De evenementenkrant wordt toegevoegd als bijlage aan het Hofweekblad van 6 juni a.s. Ook zijn er 7.000 exemplaren voor toeristische bedrijven.

 2. Magazine Hof van Twente 2023 gepresenteerd!

  Magazine Hof van Twente 2023 gepresenteerd!

  Tijdens de Vol Op Stoom Open Dag op zaterdag 1 april jl. werd het nieuwe Magazine Hof van Twente 2023 voor het eerst meegegeven. Ook dit jaar staat de uitgave weer boordevol toeristische informatie, evenementen en tops voor een dagje uit.

 3. Finalisten Erfgoedvrijwilligersprijs 2022 bekend

  Finalisten Erfgoedvrijwilligersprijs 2022 bekend

  Uit 52 aanmeldingen selecteerde de jury onder leiding van Kathleen Ferrier (Voorzitter Unesco Commissie) drie finalisten die kans maken op de Erfgoedvrijwilligersprijs 2022. De vrijwilligersteams van Museumboerderij Wendezoele, Openluchtbad Zwolle en het Van Eesterenmuseum maken kans op de hoofdprijs van €10.000,-. Stemmen kan tot en met 25 november via de website. De prijsuitreiking vindt plaats op 1 december in theater Diligentia in Den Haag.

 4. Vier keer goud voor Wijngaard Hof van Twente

  Vier keer goud voor Wijngaard Hof van Twente

  De beste wijnen van de Lage Landen komen uit Bentelo! Roelof en Ilse Visscher waren dé grote winnaars tijdens de Wijnkeuring Lage Landen afgelopen zondag bij Kasteel Amerongen.

 5. Vakantiekrant Zomer in de Hof 2022 is weer uit!

  Vakantiekrant Zomer in de Hof 2022 is weer uit!

  Ook deze zomer valt er genoeg te beleven in Hof van Twente, dat bewijst wel de Zomer in de Hof Vakantiekrant 2022 met o.a. tips voor een dagje uit, evenementenagenda en een gratis fietsroute.

 6. Pelgrimsroute tussen Goor en Markelo

  Pelgrimsroute tussen Goor en Markelo

  Vanuit de Protestantse gemeenten Goor en Markelo is in Hof van Twente een pelgrimsroute ontwikkeld. Deze route, die de Hofkerk in Goor en de Martinuskerk in Markelo verbindt, voert langs de plek van het oude bedevaartsoord op de Hemmel.

 7. Magazine Hof van Twente 2022 gepresenteerd

  Magazine Hof van Twente 2022 gepresenteerd

  Tijdens de installatie van de nieuwe gemeenteraad, ontvingen alle raadsleden in Hof van Twente de eerste exemplaren van het Magazine Hof van Twente 2022. De uitgave staat boordevol toeristische informatie, evenementen en tips voor een dagje uit.

 8. Twickel: hond aan de lijn

  Twickel: hond aan de lijn

  Boswachters van Twickel gaan strenger controleren op loslopende honden in gebieden waar dat niet is toegestaan. De komende tijd loopt er weer jong reewild in de bossen van Twickel. Loslopende honden zijn de grootste vijand van deze jonge dieren.

 9. Slagerij Kastelein Beste Traiteur van het jaar 2022!

  Slagerij Kastelein Beste Traiteur van het jaar 2022!

  Slagerij Kastelein uit Diepenheim is uitgeroepen tot beste Traiteur van het jaar. Na een spannende finaleronde is 24 januari bekend geworden dat Kastelein zich in 2022 Traiteur van het jaar mag noemen. De traiteurproducten behoren tot de beste van heel Nederland, waardoor zij het hele jaar rond met trots de titel ‘Beste Traiteur van het jaar 2022’ bij zich mogen dragen!