1. Jofferpad Diepenheim vernieuwd

  Jofferpad Diepenheim vernieuwd

  Op maandag 13 november heeft Burgemeester Ellen Nauta het vernieuwde Jofferpad geopend. Deze thematische wandelroute is ca. 13 km en gaat vooral over landgoed Nijenhuis.

 2. Ontdek Sallandse Heuvelrug & Twents Reggedal vanuit je auto

  Ontdek Sallandse Heuvelrug & Twents Reggedal vanuit je auto

  Zin om te toeren, maar je hebt geen idee wat een leuke plek is om naartoe te rijden? Stap in de auto en ontdek Sallandse Heuvelrug & Twents Reggedal, een prachtig gebied in het hart van Overijssel. De nieuwe autoroute ‘Autorondje Sallandse Heuvelrug & Twents Reggedal’ laat je mooie natuurgebieden, indrukwekkende landgoederen, musea en leuke dorpjes en steden zien.

 3. Goorschen Wijzen

  Goorschen Wijzen

  Brouwerij De Olde Bandiek uit Goor brengt vierde speciaalbier op de markt: Goorschen Wijzen. Dit speciaal biertje mag je niet missen deze zomer!

 4. Nieuw Sprookjespad Bentelo

  Nieuw Sprookjespad Bentelo

  Op zoek naar een leuk avontuur… Dat kan vanaf zaterdag 24 juni, want dan wordt het Sprookjespad namelijk officieel geopend. Wie het Sprookjespad volgt, maakt van alles mee. Een klein heksje heeft jullie hulp heel hard nodig!

 5. Zomer in de Hof valt weer op de deurmat

  Zomer in de Hof valt weer op de deurmat

  Deze week valt bij 22.000 adressen in Hof van Twente de krant Zomer in de Hof weer op de deurmat. De evenementenkrant wordt toegevoegd als bijlage aan het Hofweekblad van 6 juni a.s. Ook zijn er 7.000 exemplaren voor toeristische bedrijven.

 6. Magazine Hof van Twente 2023 gepresenteerd!

  Magazine Hof van Twente 2023 gepresenteerd!

  Tijdens de Vol Op Stoom Open Dag op zaterdag 1 april jl. werd het nieuwe Magazine Hof van Twente 2023 voor het eerst meegegeven. Ook dit jaar staat de uitgave weer boordevol toeristische informatie, evenementen en tops voor een dagje uit.

 7. Finalisten Erfgoedvrijwilligersprijs 2022 bekend

  Finalisten Erfgoedvrijwilligersprijs 2022 bekend

  Uit 52 aanmeldingen selecteerde de jury onder leiding van Kathleen Ferrier (Voorzitter Unesco Commissie) drie finalisten die kans maken op de Erfgoedvrijwilligersprijs 2022. De vrijwilligersteams van Museumboerderij Wendezoele, Openluchtbad Zwolle en het Van Eesterenmuseum maken kans op de hoofdprijs van €10.000,-. Stemmen kan tot en met 25 november via de website. De prijsuitreiking vindt plaats op 1 december in theater Diligentia in Den Haag.

 8. Vier keer goud voor Wijngaard Hof van Twente

  Vier keer goud voor Wijngaard Hof van Twente

  De beste wijnen van de Lage Landen komen uit Bentelo! Roelof en Ilse Visscher waren dé grote winnaars tijdens de Wijnkeuring Lage Landen afgelopen zondag bij Kasteel Amerongen.

 9. Vakantiekrant Zomer in de Hof 2022 is weer uit!

  Vakantiekrant Zomer in de Hof 2022 is weer uit!

  Ook deze zomer valt er genoeg te beleven in Hof van Twente, dat bewijst wel de Zomer in de Hof Vakantiekrant 2022 met o.a. tips voor een dagje uit, evenementenagenda en een gratis fietsroute.

 10. Pelgrimsroute tussen Goor en Markelo

  Pelgrimsroute tussen Goor en Markelo

  Vanuit de Protestantse gemeenten Goor en Markelo is in Hof van Twente een pelgrimsroute ontwikkeld. Deze route, die de Hofkerk in Goor en de Martinuskerk in Markelo verbindt, voert langs de plek van het oude bedevaartsoord op de Hemmel.