1. Update corona: effect op activiteiten in Hof van Twente

  Update corona: effect op activiteiten in Hof van Twente

  Vanwege het coronavirus zijn er verschillende maatregelen getroffen door het Nederlandse Kabinet. Alle evenementen, voorstellingen en activiteiten in Nederland waar meer dan 100 personen aanwezig zijn worden t/m 6 april geannuleerd. Daarnaast moeten ook alle eet- en drinkgelegenheden dicht t/m 6 april. Dit geldt ook voor de gemeente Hof van Twente. Wij werken de website en agenda constant bij. Laat je informeren via onze kanalen en die van individuele organisaties voor updates!

 2. Magazine Hof van Twente klaar!

  Magazine Hof van Twente klaar!

  Het Magazine Hof van Twente 2020 is een compleet vernieuwde uitgave en geeft informatie over het toeristisch-recreatieve aanbod in de gemeente Hof van Twente. Dit jaar met een nieuw item: Shoppen in de Hof.

 3. Magazine Hof van Twente 2020 nu te verkrijgen!

  Magazine Hof van Twente 2020 nu te verkrijgen!

  Het Magazine Hof van Twente is voor 2020 weer vernieuwd! De uitgave staat boordevol toeristische informatie, tips voor een dagje uit en evenementen. Nieuw dit jaar is Shoppen in de Hof.

 4. Manege Snorrewind krijgt vijf sterren

  Manege Snorrewind krijgt vijf sterren

  De Nederlandse Federatie Ruitersportcentra FNRS kent aan aangesloten maneges sterren toe. Het aantal sterren op de gevel zegt iets over beschikbare faciliteiten en de kwaliteit van de bedrijfsvoering. Dit systeem is gericht op het informeren van consumenten die op zoek zijn naar kwaliteit, veiligheid en welzijn.

 5. Uitnodiging: inspiratieavond verduurzamen evenementen Hof van Twente

  Uitnodiging: inspiratieavond verduurzamen evenementen Hof van Twente

  Hof van Twente telt het jaar rond 900 evenementen! Daar zijn we trots op! Bij het organiseren van evenementen – groot en klein – moet je met veel aspecten rekening houden. Van vergunningen tot afval, van inschrijvingen tot alcoholbeleid, etc. Tegenwoordig hoor je steeds meer dat ook duurzaamheid een steeds belangrijker onderdeel wordt. Maar wat houdt dat dan in?

 6. Uitbreiding aanbod voor groepswandelingen in Delden met Kerkenpad

  Uitbreiding aanbod voor groepswandelingen in Delden met Kerkenpad

  In het centrum van Delden staan twee prachtige kerken, elk met een eigen historie en bijzondere kenmerken. Deze zomer gaat het VVV Gidsenteam Delden graag met u op pad om u rond te leiden en het verhaal over deze religieuze gebouwen te vertellen. Het Kerkenpad Delden bestaat uit twee wandelingen en is beschikbaar voor groepen.

 7. Beleef de zomer in de Hof

  Beleef de zomer in de Hof

  Deze zomer is er veel te beleven in Hof van Twente. De evenementenagenda is goed gevuld met tentfeesten, fiets- en wandelroutes, straatfestival en exposities.

 8. Winnaar Hof van Twente quiz bekend!

  Winnaar Hof van Twente quiz bekend!

  Tijdens de Open Bedrijvendag op Tweede Paasdag in Diepenheim kon het publiek deelnemen aan de Hof van Twente Quiz van HofMarketing. Bertilla van Es uit Diepenheim heeft de meeste vragen goed beantwoord en is de trotse winnares!