Restaurant Spoolder Proeven & Proosten

Bij Spoolder kun je altijd terecht voor een vers ijsje, een zomers terrasbezoek, een lekkere maaltijd, een gezellig avondje in het café of voor een compleet feest. Ook voor zakelijke bijeenkomsten is Spoolder de perfecte locatie!

Café
Middenin Bentelo is Spoolder te vinden. De sfeer is er altijd gezellig en het is een komen en gaan van jongeren, toeristen en sporters. De één komt een biertje drinken, de ander geniet van een verrassende lunch. Een groepje is aan het biljarten of kletst bij het ruime en zonnige terras. Alles is mogelijk.

Met regelmaat worden er activiteiten georganiseerd zoals live-muziek of een dj. Neem ook eens deel aan de pubquiz.

Eetsalon
De bekende patat en snacks staan natuurlijk op de kaart. Maar er is meer: verse en gezonde pistoletjes, wraps, salades en pasta's of een goed stukje vlees: schnitzel, biefstuk, kipdij saté.

De weekend special is iedere week verrassend en goed geprijsd! Voor een goede prijs heb je een complete maaltijd!

IJssalon
Geniet op het terras van een handijsje of een royale ijscoupe. Je kunt kiezen uit zo'n twintig soorten vers schepijs van Paul Wilderink uit Haaksbergen. Iedere week is er een nieuwe smaak van de week. Ook softijs is te verkrijgen in verschillende variaties: als sundea met saus en toppings of als een kinderijsje in een mooi bakje met een verrassing!

Catering
De mogelijkheden zijn eindeloos: een hapjesbuffet, stamppotbuffet, Hollands of Italiaans thema, of een eigen idee... Het kan allemaal! Neem vrijblijvend contact op.

Of bekijk de website www.spoolder.nl/

Openingstijden

maandag 10:30 - 02:00
dinsdag 10:30 - 02:00
woensdag gesloten
donderdag 10:30 - 02:00
vrijdag 10:30 - 02:00
zaterdag 10:30 - 02:00
zondag 10:30 - 02:00

De ijssalon is geopend tot 21:00 uur.


contactinformatie

voorzieningen

Keuken
  • Nederlands
Toegankelijkheid
  • Rolstoeltoegankelijk
Faciliteiten
  • Afhalen
  • Terras
Wifi
  • Gratis Wifi

Tip je vrienden

facebook twitter