Workshop tekenen en schilderen | Workshop bij Home Of Talents

Wat te doen in de voorjaarsvakantie? Een hele goede optie voor kinderen in de basisschoolleeftijd is het volgen van een korte workshop waarin je zelf een schilderij maakt op een doek van 40 bij 50 centimeter.

Plaats van handeling is het atelier van kunstenaar Sandra Boots, alleen al rondkijken op die plek is een ervaring! Stap voor stap neemt Boots de kinderen mee in de wereld van de kunstenaar. De fantasie wordt geprikkeld, er wordt geschetst, geschilderd en plezier gemaakt. En het kunstwerk met de eigen unieke op doek geschilderde creatie, mag mee naar huis genomen worden. Zo zijn de kinderen weer een kunstzinnige ervaring rijker.

De workshop wordt gegeven van 14 tot 16 uur in het atelier van Sandra Boots: Benteloseweg 164 in Delden, en is bedoeld voor kinderen in de basisschoolleeftijd vanaf ongeveer 8 jaar. De prijs van de workshop is € 10, inclusief schildersdoek van 40 bij 50 centimeter en materialen.

Aanmelden kan via de website van Home of Talents: www.homeoftalents.nl. Voor informatie over kunstenares Sandra Boots ga je naar www.sandraboots.nl.

Wacht niet te lang en meld je aan!

Foto by Sandra Boots

Of bekijk de website www.homeoftalents.nl/cursus/workshop-tekenen-en-schilderen/

Wanneer

  • -

Prijzen

  • € 10,00 Entreeprijs

Prijs inclusief het schilderdoek van 40 bij 50 centimeter en materialen.

Locatie

Atelier Sandra Boots

Adres
Benteloseweg 164, 7491 XA
Website
www.sandraboots.nl.

Tip je vrienden

facebook twitter