GEANNULEERD. Film: Out Stealing Horses met inleiding.

Out Stealing Horses (naar de gelijknamige bestseller van Per Petterson) speelt zich af tegen de achtergrond van de adembenemende landschappen tussen Noorwegen en Zweden. Out Stealing Horses is een drama uit 2019 van Hans Petter Moland Met Stellan Skarsgård, Bjørn Floberg, Tobias Santelmann e.a., NOR, Noors en Zweeds gesproken.

Gerlinde Heywegen verzorgt de inleiding. Ze doet dit vanuit Koning Film. Zij is programmamaker, schrijver, organisator en lezingengever, steeds op het gebied van film. Ze werkt onder andere voor Film by the Sea in Vlissingen, Filmhuis Den Haag en het Winternachten festival. Koning Film is het door haar opgezette collectief van sprekers over film, ieder op hun eigen terrein, van muziek tot filosofie.

Inhoud: Na de dood van zijn vrouw trekt de 67-jarige Trond zich terug in een klein dorpje in het oosten van Noorwegen. Als zijn nieuwe buurman een oude kennis blijkt te zijn, komen bij Trond allerlei jeugdherinneringen naar boven. Hij zag Lars voor het laatst in de zomer van 1948. Het seizoen dat Trond 15 jaar werd en hij zorgeloze lange zomerdagen doorbracht met zijn vader die hij adoreerde. Maar ook de zomer waar hij een andere kant van zijn vader leerde kennen en er een tragisch ongeluk plaatsvond dat hun levens voorgoed zou veranderen.

"Levendig en ontroerend. Door het indrukwekkende camera- en geluidswerk, de glansrol van de Noorse natuur en de uitstekende acteerprestatie." (De Volkskrant ★★★★)

Of bekijk de website www.reggehof.nl/film/out-stealing-horses/

Wanneer

Prijzen

  • € 6,00 Entreeprijs

Locatie

De Reggehof

Adres
De Höfte 5, 7471DK Goor
Telefoon
0547-284888
E-mail
Website
www.reggehof.nl/

Tip je vrienden

facebook twitter