Van plantage naar koffiekop - Havelaar de Musical neemt je mee

Ter ere van de tweehonderdste verjaardag van Multatuli presenteert Kunststof, met studenten van de Nederlandse Musical Academie, Sound & Vision, Make up & hair en Event de voorstelling: ‘Havelaar de Musical’.

In het verhaal, dat is gebaseerd op een van de bekendste boeken uit de Nederlandse literatuur: Max Havelaar, worden de koloniale misstanden in Nederlands-Indië op beeldende wijze beschreven.

Je wordt, samen met koffiemakelaar Batavus Droogstoppel, meegenomen naar Nederlands-Indië, waar de keerzijde van de gouden eeuw te zien zal zijn. Meeslepende vertellingen, zoals Saïdja en Adinda, over de gevolgen van het gezagsmisbruik op de bevolking komen aan bod. Tijdens de voorstelling krijg je te maken met onderwerpen als afpersing, uitbuiting, liefde en vechtlust.

De musical is een prachtig eerbetoon aan een van Nederlands grootste schrijvers en te zien in De Reggehof in Goor. Een voorstelling die je als deelnemer aan de fairtrade gemeente campagne Hof van Twente en als vriend van Fairtrade Hof van Twente zeker gezien moet hebben.

Of bekijk de website www.reggehof.nl/theater/havelaar-musical/22-10-2020-19-30

Wanneer

Prijzen

  • € 12,50 Entreeprijs

Locatie

De Reggehof

Adres
De Höfte 5, 7471DK Goor
Telefoon
0547-284888
E-mail
Website
www.reggehof.nl/

Tip je vrienden

facebook twitter