Duo Clazzi

Clazzi is een jong en dynamisch duo bestaande uit accordeonist Dirk Overbeek en cellist Job Huiskamp. Ze brengen muziek die niet aan stijl gebonden, maar altijd stijlvol is.

Zowel Dirk als Job hebben hun wortels in de klassieke muziek, maar zijn daarnaast ook actief in de pop, jazz en theaterwereld. Deze veelzijdigheid is terug te vinden in hun repertoire. Klassieke werken, tango’s, jazz-standards en eigen composities, alles kan voorbijkomen. Met veel ruimte voor eigen interpretatie en improvisatie is elk concert weer verrassend.

Clazzi heeft in november 2019 de aanmoedigingsprijs gewonnen op het Prinses Christina Jazzconcours in het Bimhuis te Amsterdam. Daarnaast zijn zowel Job als Dirk ook laureaten van het klassieke Prinses Christina Concours.

Het concert begint om 15.00 uur en duurt een uur. Kaarten kosten 25 euro p.p. inclusief een hapje en drankje. Wanneer je het kaartje hebt gereserveerd of gekocht ontvang je de exacte locatie. Kaarten zijn te reserveren via op telefonisch: 06-39815751.

Over Indoors gaat Outdoors
In deze tijd van afstand houden en weinig sociaal contact is het belangrijk om samen te kunnen blijven genieten van mooie muziek. Daarom organiseert het team van IN DOORS deze zomer 6 unieke kleine concerten in prachtige Twentse Tuinen. Wederom hebben we een aantal jonge talentvolle musici uitgenodigd. Zij kunnen haast niet wachten om weer voor u te mogen spelen. Om het feest compleet te maken serveren we tijdens het concert een culinair hapje en een drankje.

Het is alleen mogelijk om te reserveren voor de concerten dit i.v.m. de corona maatregelen. Ook zullen wij voor aanvang een gezondheidscheck doen, zodat je op een veilige manier wordt ontvangen. Natuurlijk zorgen we ervoor dat huishoudens en partners naast elkaar kunnen zitten. Per concert hebben we maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar dus wacht niet te lang met reserveren!

Of bekijk de website www.indoors-chambermusicfestival.nl

Wanneer

  • -

Prijzen

  • € 25,00 Entreeprijs

Reserveren verplicht!

Locatie

Staat op het ticket

Telefoon
06-39815751
E-mail
Website
www.indoors-chambermusicfestival.nl

Tip je vrienden

facebook twitter