Paasparty en paasvuur Bentelo

Ieder jaar op 1e paasdag vindt Paasparty Bentelo plaats. Een feest met maar liefst 4 tenten, waar jong en oud los gaat op een mix van verschillende muziekgenres. Het ultieme feest om Pasen te vieren!

Paasparty
Jaarlijks organiseert de PJO-HaJo Bentelo, een groep van ruim 300 vrijwillige jongeren uit Bentelo en omstreken, de Paasparty op 1e paasdag. Op zondag 31 maart 2024 vindt alweer de 34e editie van de Paasparty plaats! Duizenden bezoekers gaan los op meerdere muziekgenre's in de tenten op het feestterein.

Leden van de PJO-HaJo Bentelo
Leden van de PJO-HaJo Bentelo

Feesttenten
Op het feestterrein zijn dit jaar maar liefst 4 tenten aanwezig:

  • Jungle Beats
    Ga los op vunzige Urban deuntjes en stevige muziek en stap binnen in de meest uitgesproken tent: Jungle Beats! De Line-up bevat: Feest Dj Jochem, Justin Tribe, Mark Vriens en Inflame.
  • Boogie Base
    Een tent met voor ieder wat wils. Je zal je verbazen over de felle kleuren en neon lichten. Dj Harry More maakt er met een oneindig lange muzieklijst een groot feest van. Vergeet niet aan het shotjes rad te draaien!
  • The Saloon Met Local DJ Eddie Kerkveld die hits uit de jaren 60, 70 en 80 draait, wordt Line Dancing gegarandeerd! Trommel je buren, vrienden en familie op en herleef de oude tijden.
  • Thema Tent 2024
    Bibber weg in de tent waar de "koelste" hits gedraaid worden. Dans op je paasbest en geniet van heerlijke frozen cocktails bij de passende themabar. DJ Lars en YOBO zullen je heupen laten draaien. De sfeer in deze winterse tent wil je niet missen. Haast je naar Polar Paradise!

Overige informatie
Het feest begint om 20.00 en eindigt om 02.00. De minimale leeftijd op het feestterein is 16 jaar. Er wordt NIX18 - niet roken, niet drinken gehanteerd. Op het terrein is een beveiligde garderobe aanwezig. Vergeet je legitimatie niet!

Paasvuur
Naast het terrein van de Paasparty wordt ook een paasvuur aangestoken. Er hangt een super gezellige sfeer. Vanaf het paasvuur kun ook ook gratis The Saloon betreden!

Of bekijk de website paasparty.nl/

Wanneer

  • -

Prijzen

  • € 15,00 Entreeprijs

Er is ook een mogelijkheid om een bus ticket te kopen in combinatie met een toegangsticket. Check de website van de Paasparty voor meer informatie!

Locatie

Paasparty Bentelo

Adres
Bentelosestraat 44, 7497 MR Bentelo
E-mail
Website
paasparty.nl/

Tip je vrienden

facebook twitter