Liedjes in de Herberg

Deze eerste Liedjes in de Herberg van 2023 laat je kennismaken met twee bijzondere artiesten: Miranda Rooks en Bastian Steven.

Miranda Rooks is een singer-songwriter die zich muzikaal laat beïnvloeden door pop en Indie muziek. In haar teksten zoomt ze uit op gebeurtenissen, gedachtes en hoor je vaak haar eigen zelfreflectie spreken. Dat uit zich in intieme akoestische liedjes die gaan over gedachtes en herinneringen. Haar muziek is rauw en puur.

In 2019 trad ze op in Tivoli Vredenburg op Rabo Stage. Daarnaast stond ze op Eurosonic Noorderslag 2020 met ROC Roadtrip, speelde ze in 2021 op Park Open Arnhem en schreef ze een van de 3 soundtracks voor het boek ‘De Burgerwacht’ van Ellen Lina. Onlangs won ze de persprijs van Amphion Open 2022.

Bastian Steven zingt soulful-pop songs over het leven en over de connectie tussen mensen. Een reflectie van de wereld waarin we leven met zijn persoonlijke verhalen, over donkere en zonnige momenten. Bastian was eerder de leadzanger van de new vintage-soul band ‘Dear Mr Man’. Na 2 albums, support act van ‘KANE’ en ‘De Dijk’ en een tv-commercial van Hooghoudt Jenever, was een soloproject de volgende stap.

Na de eerste EP, die in april van 2019 uitkwam, besloot de Arnhemse Soul-Pop Singer Songwriter om de release van nieuwe muziek heel anders aan te pakken. Hij heeft vanaf oktober 2019 een jaar lang iedere maand een nieuwe single uitgebracht. Een EP en 12 singles als een bundel van 18 songs met de overkoepelende titel: ‘Disconnected’.

Of bekijk de website www.herbergdepol.nl/evenement/liedjes-in-de-herberg-3/

Wanneer

  • -

Prijzen

  • € 1,00 Entreeprijs

Locatie

Cultuurcentrum Herberg de Pol

Adres
Raadhuisstraat 8, 7478AG Diepenheim
Telefoon
0547-352911
E-mail
Website
www.herbergdepol.nl/

Tip je vrienden

facebook twitter