Streekmarkt Twente

Zaterdag 4 februari is het weer zover: de Streekmarkt Twente. Een unieke markt met mooie producten van omliggende boerderijen. Slenter langs de kramen en proef van alles!

Het is altijd erg gezellig om te luisteren naar de authentieke verhalen van de producenten. Ze weten waar ze over praten!

Hier proef je het echte Twente

Winterkost, ja lekker!

Zet de thermostaat een paar graden lager, pak de wandelschoenen of de fiets en bezoek de Streekmarkt Twente voor extra pure energie. Geniet bij de proeverij van goed gevulde erwtensoep met ribbetjes van Rob, daar krijg je absoluut een warm gevoel van! Echte warmte komt binnen.

Ga koufronten en winterdips te lijf met ingrediënten van de Streekmarkt en laat potjes vol supplementen in het medicijnkastje staan. Zo kom je gezond de winter door met een blij gezicht.

Twente zit vol natuurlijke energie. Ontdek het op de Streekmarkt. Bezoek de kraam van ’t Vreebroek waar Daam en Elies puur biologische producten verkopen, alles van eigen boerderij, zoals echte biologische groenten en geitenkaas. Ze vertellen vol enthousiasme hoe hun manier van omgang met de natuur veel extra exergie oplevert. Hier vind je een natuurlijke basis voor een lekker stamppotje of winters soepje.

Over de Streekmarkt Twente
Elke eerste zaterdag van de maand is het extra druk op het idyllische pleintje bij de Oude Blasiuskerk in het centrum van Delden. Van 9.00 tot 15.00 uur is er de Streekmarkt Twente, de oudste en bekendste van de regio. Het plekje roept de sfeer op van een Frans of Spaans stadje waar lokale boertjes hun producten verkopen en waar op de kleine terrasjes de lekkerste gerechtjes worden aangeboden, gemaakt van echte streekproducten.

De behoefte aan ambachtelijk gemaakte, lekkere producten, rechtstreeks van de boer groeit. Op de Streekmarkt Twente staan producenten uit de regio met authentieke, pure, eerlijke en met veel kennis en ervaring gemaakte producten. Hier kun je zien, voelen, ruiken en ervaren wat het echte Twente is. Bovendien zijn het producten met een eigen verhaal. Elke producent wil dit graag op de markt persoonlijk vertellen en laat je graag proeven. Alle producten zijn op een kleinschalige wijze gemaakt.

De Streekmarkt is zeer gewild en veel bezoekers maken er een dagje uit in Delden van. Een dagje in het historische centrum van Delden met het bezoeken van winkels, galerieën en restaurants. De Streekmarkt wordt georganiseerd door de Stichting Streekmarkt Twente.

Of bekijk de website www.streekmarkttwente.nl

Wanneer

  • -

Prijzen

  • gratis Entreeprijs

Locatie

Grote of Oude Blasiuskerk

Adres
Kerkplein 3, 7491BM Delden
Website
www.blasiusdelden.nl

Tip je vrienden

facebook twitter