Hof van Twente Herfstfiets4daagse

Van maandag 23 tot en met donderdag 26 oktober kun je deelnemen aan de Hof van Twente Herfstfiets4daagse vanuit Goor. Ontdek de betoverende herfstkleuren van de bossen terwijl je de gevarieerde routes verkent; deze fietsvierdaagse belooft een onvergetelijke ervaring te worden!

Fietsen in alle windrichtingen
De routes van de fietsvierdaagse zijn zorgvuldig uitgestippeld in alle vier de windrichtingen van Hof van Twente. Op maandag leidt de route je naar het oosten van de Hof, op dinsdag naar het zuiden, op woensdag naar het noorden en op donderdag naar het westen van de Hof. Zo kun je elke dag een nieuw gebied verkennen en genieten van de diversiteit die Hof van Twente te bieden heeft.

Afstanden
Voor degenen die dat willen, is het mogelijk om slechts één enkele dag te fietsen tijdens de fietsvierdaagse. Maar voor de echte doorzetters die alle dagen meedoen, wacht er na afloop een speciaal aandenken in de vorm van een medaille. Er zijn drie afstanden waaruit je kunt kiezen: 35, 50 en 70 kilometer. Als je bijvoorbeeld begint met de kortste afstand maar onderweg meer uitdaging wilt, kun je zonder enige moeite overschakelen naar een langere tocht. De routes zijn goed bewegwijzerd, waardoor je het kaartlezen tot een minimum kunt beperken. Het start- en eindpunt is altijd De Reggehof aan de Höfte, midden in het hart van Goor.

Wil je deelnemen? Schrijf je alvast in op de website van de fiets4daagse.

De Herfstfiets4daagse Hof van Twente is de laatste fietsvierdaagse van Nederland en sluit daarmee het seizoen af.

Of bekijk de website www.fietsvierdaagse.eu

Wanneer

  • -
  • -
  • -
  • -

Locatie

De Reggehof

Adres
De Höfte 5, 7471DK Goor
Telefoon
0547-284888
E-mail
Website
www.reggehof.nl/

Tip je vrienden

facebook twitter