Jumbo Leussink

Jumbo Leussink in Goor is de 'groenste' Jumbo van de Benelux. Deze duurzame winkel is geopend in maart 2021.

Naast de bekende supermarktartikelen zijn bij deze Jumbo ook streekproducten te koop van boeren en producenten uit de directe omgeving, zoals van Wiemerink de Echte Groenteman, Slagerij Kastelein, Holtmaat, Twenteland Eieren en Slagerij Visschedijk.

Als bierliefhebber kom je hier ook niets tekort. In samenwerking met Grolsch is er een heuse bierwereld gecreƫerd, waar wordt uitgelegd hoe het bierproces werkt en omdat een biertje goed koud moet zijn, is er ook een ijskelder. Ook is er een vestiging van de Gall&Gall Slijterij en drogisterij Etos.

De moderne winkel voldoet aan de hoogste eisen volgens het BREEAM-duurzaamheidskeurmerk. Naast zonnepanelen, is een deel van het dak aangeplant met sedum voor goede isolatie. De warmte van apparatuur wordt hergebruikt in de winkel en er zijn oplaadpunten voor auto's en fietsen.

Bij de winkel is voldoende parkeergelegenheid waar je gratis kunt parkeren. De jarenlange ervaring van het personeel zorgt er mede voor dat je hier prettig boodschappen kunt doen met een constant hoge kwaliteit, zoals je gewend bent van Jumbo.

Of bekijk de website www.jumbo.com/winkel/jumbo-goor-leussink

Openingstijden

maandag 08:00 - 21:00
dinsdag 08:00 - 21:00
woensdag 08:00 - 21:00
donderdag 08:00 - 21:00
vrijdag 08:00 - 21:00
zaterdag 08:00 - 21:00
zondag 08:00 - 17:00

contactinformatie

voorzieningen

Toegankelijkheid
  • Elektrische rolstoeltoegankelijk
  • Invalidenparkeerplaats
  • Rolstoeltoegankelijk

Tip je vrienden

facebook twitter