VVV Informatiepunt Delden

Welkom in Delden! VVV Informatiepunt Delden informeert je graag over o.a. evenementen, attracties, eten en drinken en de overnachtingsmogelijkheden in Delden.

Je kunt bij het VVV Informatiepunt Delden terecht voor o.a. wandel- en fietsroutes, souvenirs, diverse cadeaukaarten, wimpels, geveltekens, Twentse vlaggen, kookboeken, streekboeken, plattegronden, informatiefolders bezienswaardigheden, gidsen. VVV Informatiepunt Delden is als shop-in-shop ondergebracht bij The Readshop Express Delden.

Een groot gedeelte van de stadskern dateert uit de periode dat Delden stadsrechten kreeg (1333). Veel gebouwen zijn vakkundig gerestaureerd. Overal is de band voelbaar met Kasteel Twickel. Monumenten met historische waarde zijn de museumboerderij De Wendezoele, de Noordmolen, de Houtzaagmolen, het Zoutmuseum en de Oude en de RK Blasiuskerk. Delden telt ook veel galerie├źn en er zijn tal van evenementen. Zo zijn dit jaar de Historische Markt, Muzikale wandeling, het Cultureel Straatfestival en de nationaal bekende Twentse Rolstoelvierdaagse zeker het bezoeken waard. Maar vergeet ook de Hemelvaartfiets4daagse, de midwinterwandeling en op de eerste zaterdag van de maand de Streekmarkt Twente niet.

Of bekijk de website www.visithofvantwente.nl

Openingstijden

maandag gesloten
dinsdag 11:00 - 15:00
woensdag 11:00 - 15:00
donderdag 11:00 - 15:00
vrijdag 11:00 - 15:00
zaterdag 11:00 - 15:00
zondag gesloten

contactinformatie

Tip je vrienden

facebook twitter