Vakantiewoningen & appartementen

Op vakantie in Twente? Verblijf in een vakantiehuis of appartement en kom helemaal tot rust!

 1. Boerderijlodges Delden

  Boerderijlodges Delden

  Adres
  Meijerinkveldkampsweg 10, 7495 VB Ambt Delden

  Ook zo toe aan een heerlijk luxe verblijf in één van de boerderijlodges? Neem je wandelschoenen of fiets mee en ontdek de sprookjesachtige bossen van Landgoed Twickel bij het mooie stadje Delden. Geniet van de dieren op het erf, en kom echt tot rust.

 2. Bosvilla Herikerhof

  Bosvilla Herikerhof

  Adres
  Potdijk 8 H32, 7475 SL Markelo

  Op Buitencentrum Hessenheem staat Bosvilla Herikerhof, een royale 6-persoons houten woning welke van alle gemakken is voorzien. De villa heeft rondom een fraai aangelegde tuin met meerdere (overdekte) terrassen. Je kunt hier genieten van maximale privacy en rust!

 3. Buitencentrum Hessenheem

  Buitencentrum Hessenheem

  Adres
  Potdijk 8, 7475SL Markelo

  Hessenheem is een groen bungalowpark in Markelo. Comfort, privacy en rust staan hier hoog in het vaandel. Er is voor ieder wat wils!

 4. De Wagenmaker

  De Wagenmaker

  Adres
  Goorseweg 55, 7475BC Markelo

  Net buiten Goor, aan de weg naar Markelo, ligt deze vakantiewoning aan de voet van de Herikerberg. De woning is geschikt voor drie personen.

 5. Erve Pongert

  Erve Pongert

  Adres
  Langeweg 4, 7475PZ Markelo

  Net buiten het dorp, op 10 minuten lopen naar het gezellige centrum van Markelo, ligt vakantieverblijf Erve Pongert met uitzicht op Markelose Berg en De Dingspelerberg.

 6. Residentie-Resort de Mors

  Residentie-Resort de Mors

  Adres
  De Mors 8, 7491DZ Delden

  Op en top genieten in een rustige omgeving, bij het mooie stadje Delden. De mooie en comfortabele bungalows van Residentie-Resort de Mors zijn te vinden in Delden.

 7. Vakantieboerderij 't Weerven

  Vakantieboerderij 't Weerven

  Adres
  Suetersweg 21, 7497MZ Bentelo

  Vakantieboerderij 't Weerven is gelegen in het buitengebied van Bentelo. Je kunt hier genieten van het echte Twentse platteland.

 8. Vakantieboerderij Erve Luttikhengel

  Vakantieboerderij Erve Luttikhengel

  Adres
  Haaksbergerweg 9, 7475MD Markelo

  Vakantieboerderij ‘Erve Luttikhengel’ is onderdeel van een authentieke 19e-eeuwse Twentse boerderij, geschikt voor 4 t/m 10 personen. Ideale locatie voor weekend samen met familie, vrienden of twee gezinnen.

 9. Ayurveda Twente

  Ayurveda Twente

  Adres
  Goorsestraat 49, 7496AC Hengevelde

  Ayurveda Twente is een Ayurvedisch kuuroord gelegen in het hart van een beschermd bosgebied in Hof van Twente, provincie Overijssel.

 10. Vakantiewoning 't Oale Hoes

  Vakantiewoning 't Oale Hoes

  Adres
  Enterweg 10, 7475TK Markelo

  In het voormalig atelier van de Twentse kunstschilder Jan Broeze is, na een grondige renovatie in 2014, nu een prachtige vakantiewoning gerealiseerd.

 11. Camping Bergzicht

  Camping Bergzicht

  Adres
  Twikkelerweg 17, 7475ND Markelo

  Camping Bergzicht ligt in het buitengebied van Markelo aan de voet van de Herikerberg. De omgeving leent zich uitstekend voor mooie wandelingen en fietstochten. Bergzicht is ook vertrekpunt van de MTB-route Markelo. Camping Bergzicht is een gezellige gezinscamping!

 12. Camping de Keite

  Camping de Keite

  Adres
  Oude Rijssenseweg 19a, 7475SM Markelo

  Op Camping de Keite heb je een eigen stekje, met vooral vogels als buren. Het terrein rondom het voormalige boerenerf is ruim ingedeeld met veel groen. Een ideale camping voor de rustige vakantieganger die van natuur en privacy houdt. De Keite ligt dicht bij natuurgebied De Borkeld. Direct rondom het terrein zijn wandel- en fietsmogelijkheden.

 13. Camping De Mölnhöfte

  Camping De Mölnhöfte

  Adres
  Nijhofweg 5, 7478PX Diepenheim

  Camping De Mölnhöfte ligt in een landelijke omgeving op twee kilometer afstand van het stedeke Diepenheim in de Hof van Twente, Overijssel. Gastvrijheid staat voorop! Jong en oud kan hier terecht. Je kunt genieten van fiets- en wandelroutes door de mooie natuur.

 14. Conferentie en Vakantiecentrum De Kroeze Danne

  Conferentie en Vakantiecentrum De Kroeze Danne

  Adres
  Kappelhofsweg 14, 7495RN Ambt Delden

  De Kroeze Danne is gelegen aan de Kappelhofsweg in Ambt Delden in de gemeente Hof van Twente. Het conferentiecentrum richt zich op nationale en internationale groepen, christelijke organisaties en kerken.

 15. Finspark Herikerberg

  Finspark Herikerberg

  Adres
  Driebelterweg 2, 7475NA Markelo

  Op een van de mooiste plekjes ligt in de bossen van de Herikerberg, tussen Markelo en Goor, dit kleinschalige en groene park. Geniet hier van rust en ruimte!

 16. Vakantiewoning Fleerdiek

  Vakantiewoning Fleerdiek

  Adres
  Lochemseweg 8a, 7475PB Markelo

  Vakantiewoning De Fleerdiek is een vier- tot zespersoons vakantiehuis met voldoende voorzieningen voor een rustige vakantie, waarbij genieten van de natuur voorop staat.

 17. De Geitenhoeve

  De Geitenhoeve

  Adres
  Oelerweg 10, 7497PW Ambt Delden

  De Geitenhoeve is een vakantiewoning gelegen in een landelijke en bosrijke omgeving tussen Bentelo en Delden in de gemeente Hof van Twente.

 18. Woonboerderij de Ooievaar

  Woonboerderij de Ooievaar

  Adres
  Roudaalterweg 21, 7475RL Markelo

  Prachtig gelegen in het buitengebied van Markelo is Woonboerderij de Ooievaar te vinden. Je krijgt hier volop rust en ruimte. De Ooievaar is geschikt voor twee personen.

 19. Boerderijcamping De Wezel

  Boerderijcamping De Wezel

  Adres
  Kiefteweg 1, 7478RG Diepenheim

  Boerderijcamping De Wezel is een gezellige Vekabo-camping in Diepenheim. De prachtige campingplaatsen zijn verdeeld over drie velden met verharde plekken waardoor er een extra rustige sfeer ontstaat.

 20. Cultuur in de Schuur

  Cultuur in de Schuur

  Adres
  Oude Borculoseweg 7, 7475NE Markelo

  In de gerestaureerde schöppe treden met regelmaat musici op. Kom ook eens langs en geniet van deze bijzondere optredens.

 21. Twentekiek

  Twentekiek

  Adres
  Grote Looweg 9, 7495TL Ambt Delden

  Op zoover is Twentekiek beoordeeld met een 9.7 en is daarbij uitgeroepen tot beste van Overijssel! De vakantie verblijven liggen nabij Landgoed Twickel en zijn luxe ingericht en uitermate geschikt voor mindervaliden.

 22. Erve Meenderinkboer

  Erve Meenderinkboer

  Adres
  Zonneweg 1, 7475AA Markelo

  Aan de voet van de Markeloseberg ligt Erve Meenderinkboer. Voor de paardensportliefhebbers biedt Erve Meenderinkboer je natuurlijk een unieke kans: ruiterkampen, buitenritten of een weekend paardrijden. Alles is bespreekbaar. Daarnaast is er verhuur van bungalows en Bed & Breakfast.

 23. Misset vakantiewoning

  Adres
  Grensweg 4, 7471SC Goor

  De boerderij is landelijk gelegen aan het Twentekanaal ongeveer 2 kilometer van het centrum van de stad Goor.

 24. Vakantiewoning Damshoek

  Adres
  Slaghekkenweg 2, 7497NB Bentelo

  Natuur, gezellig, rustige omgeving. De woning bestaat uit helft van een Twentse boerderij, die sfeervol is gemoderniseerd.

 25. Vakantieboerderij De Veldscheper

  Adres
  Reeenkampweg 1, 7478 RA Diepenheim

  De Boerderijkamer van vakantieboerderij De Veldscheper bestaat uit 1 grote slaapkamer, een woonkamer, keuken en een doucheruimte.