Manege Snorrewind

Manege Snorrewind is gelegen nabij natuurgebied De Borkeld in Markelo. Het is een volwaardig en sfeervol paardensport en recreatiecentrum.

Zowel de beginnende als de geoefende ruiter kan hier terecht voor passende instructie, sportbegeleiding, stalling en ontspanning, op uw eigen of een van onze paarden of –pony’s.

Groepen, met of zonder binding met paarden, kunnen gebruik maken van een moderne en functionele accommodatie voor overnachting. Meebrengen van eigen paarden en pony’s is daarbij geen probleem.

Eventing Experience Twente
Dit oefenterrein voor cross country wordt momenteel aangelegd. Het terrein (2 a 3 hectare groot) krijgt - natuurlijke - hindernissen, zoals een grote waterbak, wallen, greppels en heggen op verschillende niveaus. De bodem bestaat uit deels zand, deels gras en deels bosperceel. Er kan het hele jaar worden getraind. Ook worden parkeerplaatsen aangelegd en komt er een wasplaats voor de paarden waar ze na afloop worden schoon gespoten. Van het terrein kunnen rijverenigingen, maneges, particulieren en ruiters met een eigen trainer gebruik maken.

Of bekijk de website www.snorrewind.nl/

contactinformatie

voorzieningen

Toegankelijkheid
  • Rolstoeltoegankelijk
Ligging
  • Bij het bos
Faciliteiten groepsaccommodatie
  • Terras

Tip je vrienden

facebook twitter