Politiek in de Pol | Verkiezingsdebat met Ron Fresen

Deze extra lange aflevering van Politiek in de Pol staat in het teken van het verkiezingsdebat tussen alle partijen die in de gemeente Hof van Twente meedoen aan de komende gemeenteraadsverkiezingen. Politiek verslaggever Ron Fresen is één van de co-presentators.

Samen met Hans Verbeek leidt Ron Fresen het verkiezingsdebat tussen de zeven lijsttrekkers van PvdA, CDA, D66, Gemeente Belangen, SP, In Beweging en VVD.

Voor het publiek is er gelegenheid om vragen te stellen. Het debat wordt gehouden in samenwerking met de gemeente Hof van Twente, het programma wordt live gestreamd op de website van de gemeente Hof van Twente.

Wil je erbij zijn? Bestel hier je kaarten.

Over Ron Fresen
Ron Fresen is politiek verslaggever van het NOS-Journaal. In zijn boek 'Acht jaar Achtuur' schreef Ron Fresen een inside-portret van het Binnenhof in crisis. Hij beschrijft hoe de politieke journalistiek werkt en hoe hij probeert afstand te houden van de politici, maar wie ook zijn bron tot informatie zijn. Tijdens Politiek in de Pol geeft Ron Fresen een kijkje achter de schermen van de Haagse redactie van het NOS-Journaal.

Praktische informatie
De 33e aflevering op zondag 6 maart begint om 16.00 uur, in Herberg de Pol aan de Raadhuisstraat 8 in Diepenheim. Vocalgroup Ofkoors speelt vanaf 15.30 uur live-muziek. De column is van Paul Abels. De verkochte kaarten van eerdere geannuleerde edities zijn geldig voor komende aflevering.

Over Politiek in de Pol
Politiek in de Pol, de enige onafhankelijke en onpartijdige talkshow van Nederland, heeft in eerdere edities verschillende politici ontvangen. Zo zijn Pieter Omtzigt, Lilianne Ploumen, Caroline van der Plas, Henk Kamp, Ellen Nauta, Ank Bijleveld, Han ten Broeke, Rob Jetten, Tjeerd de Groot, Pieter Heerma, Sybrand Buma, Alexander Pechtold, Lodewijk Asscher, Diederik Samsom, Sharon Dijksma, Arie Slob, Ankie Broekers-Knol, Agens Jongerius en Hans Wiegel ook al eens te gast geweest.

Of bekijk de website www.diepenheim.nl/activiteit/pidp-verzkiezingsdebat-met-ron-fresen/

Wanneer

  • -

Prijzen

  • € 10,00 Entreeprijs

Locatie

Cultuurcentrum Herberg de Pol

Adres
Raadhuisstraat 8, 7478AG Diepenheim
Telefoon
0547-352911
E-mail
Website
www.herbergdepol.nl/

Tip je vrienden

facebook twitter