Midzomerfiets4daagse Diepenheim

Van dinsdag 26 t/m vrijdag 29 juli a.s. kan er weer worden deelgenomen aan de Midzomerfiets4daagse Diepenheim. Dagelijks worden er twee fraaie routes uitgezet van ca. 40 en 60 km, die ook bewegwijzerd zijn. Starten is mogelijk tussen 9 en 11 uur bij Cultuurcentrum Herberg de Pol.

Evenals voorgaande jaren zijn er weer mooie routes uitgestippeld, waarbij de routes elke dag een andere kant op gaan. Onderweg kom je langs verschillende bezienswaardigheden en is er voldoende tijd om even af te stappen en te genieten van de mooie natuur en gastvrijheid.

Inschrijven
De start van de Midzomerfiets4daagse Diepenheim vindt plaats bij Cultuurcentrum Herberg de Pol, Raadhuisstraat 8, Diepenheim. Starten kan tussen 9 en 11 uur. De prijs voor een weekkaart is € 10,- per volwassene, kinderen € 3,50. Vier dagen meefietsen hoeft niet, één dag kan ook! Een dagkaart voor een volwassene kost € 3,50 en voor een kind € 1,50. Deelnemers die vier dagen meefietsen ontvangen bij de start een verrassing.

Natuurvriendelijk
De Midzomerfiets4daagse Diepenheim ondersteunt het natuurvriendelijk organiseren van evenementen in goed overleg met de rentmeesters van de omliggende landgoederen.

Of bekijk de website www.ovdiepenheim.nl/

Wanneer

  • -
  • -
  • -
  • -

Locatie

Tourist Info Diepenheim

Adres
Raadhuisstraat 8, 7478AG Diepenheim
Telefoon
0547-352911
E-mail
Website
www.visithofvantwente.nl

Tip je vrienden

facebook twitter