Politiek verslaggever Ron Fresen

Bij de komende aflevering van Politiek in de Pol op 16 januari is politiek verslaggever Ron Fresen te gast. Ron geeft ons een kijkje achter de schermen van de Haagse redactie van het NOS-Journaal.

Hij schreef het boek ‘Acht jaar Achtuur’, een scherp inside-portret van het Binnenhof in crisis. Hierin wordt beschreven hoe de politieke journalistiek werkt en hoe hij afstand probeert te houden van de politici, die hij tegelijkertijd nodig heeft voor zijn informatie.

Ook te gast is Joep Boerboom. Hij schreef het boek ‘Ouderenstrijd’ over de bewogen geschiedenis van 50Plus. Boerboom vertelt waarom ouderenpartijen in Nederland altijd ten onder gaan aan interne strijd.

Het vijfde seizoen van Politiek in de Pol staat in het teken van de gemeenteraadsverkiezingen in maart volgend jaar. Elke maand komen de (beoogd) lijsttrekkers van de politieke partijen uit Hof van Twente langs bij Politiek in de Pol. In de aflevering van 28 november is dat André de Visser van D66.

De 33e aflevering van Politiek in de Pol is op zondag 16 januari 2022 vanaf 17.00 Vanaf 16.30 uur is er livemuziek van Vocalgroup Ofkoors. De column is van Paul Abels.

In het programma, dat ruim een uur duurt, zijn telkens landelijke, regionale en lokale politici te gast en is er ook voor het publiek gelegenheid vragen te stellen.

Let op! Toegang allen met een geldige QR-code.

Tickets reserveren kan via deze link:

https://diepenheim.avayo.nl/bestel/tickets/81040?p_id=227323

Of bekijk de website www.herbergdepol.nl/evenement/politiek-in-de-pol-aflevering-33

Wanneer

Prijzen

  • € 10,00 Entreeprijs

Locatie

Cultuurcentrum Herberg de Pol

Adres
Raadhuisstraat 8, 7478AG Diepenheim
Telefoon
0547-352911
E-mail
Website
www.herbergdepol.nl/

Tip je vrienden

facebook twitter