Intocht Sinterklaas Delden

Omdat de Goedheiligman vorig jaar niet in Delden is geweest, heeft de Sint voor dit jaar een wel heel speciaal logeeradres geregeld. De intocht begint bij kasteel Twickel!

Op zondag 21 november is iedereen welkom vanaf 13.45 uur bij kasteel Twickel. Terwijl de paardenpieten Ozosnel verzorgen en opzadelen, vermaken de andere pieten het publiek met een hoop spektakel in, op en rondom het kasteel. Om 14.00 uur vindt de officiële ontvangst plaats door burgemeester Ellen Nauta en de graaf en gravin van Twickel. Natuurlijk is er genoeg tijd om Sinterklaas een hand te geven en jouw tekening te overhandigen.

Hierna volgt de intocht door het centrum van Delden. Via de Twickelerlaan (tot de hoge brug), het Rentmeesterlaantje en het Laartunneltje gaat de goedheiligman te paard over de Langestraat richting Eetcafé De Burgemeester, waar het grote feest is voor kinderen en hun ouders.

LET OP: bij Eetcafé De Burgemeester dient iedereen van 13 jaar en ouder te beschikken over een geldig Corona Toegangsbewijs (QR-code).

Of bekijk de website www.dovdelden.nl

Wanneer

Locatie

Eetcafé de Burgemeester

Adres
Langestraat 73, 7491AB Delden
Telefoon
074-3761288
E-mail
Website
www.eetcafedeburgemeester.nl

Tip je vrienden

facebook twitter