Winter Heerlijckheid

De Winter Heerlijckheid is de tweede editie van een gezellige country & lifestyle buitenfair in kerstsfeer op landgoed Warmelo in Diepenheim. Haal inspiratie op voor de feestelijke wintermaanden op deze sprookjesachtige fair.

Wow! Meer dan 100 exposanten laten het beste van wat ze in huis hebben zien in luxe pagodetenten en kramen. Denk aan decoratie voor in huis en de tuin, biologische producten en wintermode. Ook kun je je vergapen aan mooie sieraden, ornamenten en natuurlijk kerstdecoratie. Elke dag zijn er koren aanwezig die de mooiste kerstliederen zingen, regelmatig wordt er een modeshow gegeven en er zijn activiteiten voor de jongste bezoekers. Op het sfeervolle terrein staan ook meerdere foodtrucks met een gezellig terras.

Alleen de aankleding van de fair is al een bezoek waard! Duizenden lichtjes, veel kerstbomen en ornamenten worden gebruikt om het landgoed in kerstsfeer te brengen. Kom ook en struin langs de kramen en wandel over de buitenplaats. Goed om te weten: de fair vindt plaats op zowel geasfalteerd terrein als in het weiland en de boomgaard. Honden zijn van harte welkom, mits aangelijnd.

Let op; toegang met een QR code.

Of bekijk de website winterheerlijckheid.nl/

Wanneer

  • -
  • -
  • -

Prijzen

  • € 12,50 Entreeprijs
  • € 10,00 Voorverkoop

Avondkaart 16-20 uur (volwassenen) €7,50
Kinderen van 7 t/m 14 jaar €5,-
Kinderen t/m 6 jaar gratis toegang.
Gratis parkeren.

Locatie

Landgoed Warmelo

Adres
Stedeke 11, 7478RV Diepenheim
Telefoon
0547-352547
E-mail
Website
www.kasteelwarmelo.nl

Tip je vrienden

facebook twitter