Liedjes in de Pol: met Yara Beeks en EYSIR

Deze avond treden twee acts op, die ongeveer 45 minuten zullen spelen. Het duo Eysir, bestaande uit Robert Siroen en Hartog Eysman. Verder zal country zangeres Yara Beeks het podium betreden.

EYSIR
Robert Siroen en Hartog Eysman leerden elkaar kennen op het conservatorium in Arnhem. In 2017 begonnen ze samen nummers te schrijven. Het zijn kleine, liefdevolle verhalen. Over gewone mensen en hun dromen, hun struggles en hun geluk. Hun liedjes zijn eerlijk en puur, warm en soulful. De invloeden lopen uiteen van jazz en soul uit de jaren ’70 tot Bill Withers en Jimi Hendrix. En in de achtergrond klinkt altijd weer de Blues door.

Yara Beeks
Yara Beeks is een country zangeres uit Doetinchem. In 2016 verscheen haar eerste cover Hallelujah van Leonard Cohen op YouTube die inmiddels duizenden views heeft. Nu 5 jaar later heeft ze heeft een enorme ontwikkeling doorstaan.

De coronaregels worden opgevolgd tijdens deze avond. Bij de entree wordt gevraagd om een vaccinatie-/herstelbewijs of negatieve toegangstest van maximaal 24 uur oud.

Of bekijk de website www.herbergdepol.nl/evenement/liedjes-in-de-pol-met-yara-beeks-en-eysir/

Wanneer

  • -

Prijzen

  • € 5,00 Entreeprijs

We volgen de coronaregels van het RIVM. Dat betekent op dit moment dat we bij de entree vragen om een vaccinatie-/herstelbewijs of negatieve toelatingstest van maximaal 24 uur oud.

Locatie

Cultuurcentrum Herberg de Pol

Adres
Raadhuisstraat 8, 7478AG Diepenheim
Telefoon
0547-352911
E-mail
Website
www.herbergdepol.nl/

Tip je vrienden

facebook twitter