Concert Oude Blasius - Bert van den Brinken en Ruud Ouwehand

De zomer van 2021 heeft al een tweetal organisten naar de oude Blasius gebracht. Nu volgt dan een verrassende "orgel-afsluiting" door Bert van den Brink.

Bert van den Brink afficheert zichzelf als organist, pianist en accordeonist. En is daarop een groot en veelzijdig componist en improvisator. Het is geen wonder dat hij die bassist uit Enschede, Ruud Ouwehand, heeft gevraagd om hem in Delden te begeleiden en te inspireren. Dat wordt een swingend avontuur!

Het programma op het Podium Oude Blasius is per definitie een avontuur. En bestaat uit improvisaties op jazzstandards, orgelklassiekers, popthema’s, muziek van Harry Bannink en eigen composities van Bert van den Brink. Op het aloude Naberorgel van de Oude Blasiuskerk, maar ook op de Yamaha-vleugel op het podium. En wellicht ook op de klassieke accordeon. Met uiteraard als vaste basis de prachtig stuwende contrabas van Ruud Ouwehand.

Kaarten in de voorverkoop door overmaking op NL45 RABO 0317 6914 14. De kaarten liggen daarna klaar in de entree van de kerk op de avond van het concert vanaf 19:00 uur. Losse kaarten zijn te koop bij The Read Shop Delden en op de avond van het concert in de kerk.

Of bekijk de website cultuurvrienden-oudeblasius-delden.nl/

Wanneer

Prijzen

  • € 7,00 Entreeprijs

Toegangskaarten voor leden € 7 | voor niet-leden € 10. Vrije toegang voor jongeren tot en met 16 jaar.

Locatie

Grote of Oude Blasiuskerk

Adres
Kerkplein 3, 7491BM Delden
Website
www.blasiusdelden.nl

Tip je vrienden

facebook twitter