World Wide PhotoWalk 2020

Stichting FRAMED organiseert op 3 oktober 2020 om 14.00 uur haar jaarlijkse photowalk voor het goede doel in de Kasteeltuinen van Landgoed Twickel.

Onder leiding van twee professionele fotografen bezoek je de tuinen, waar je alle tijd en ruimte krijgt naar hartenlust te fotograferen, samen met andere fotografie liefhebbers. 2 Photographers leidt je naar de meest fotogenieke plekjes in de rotstuin, de formele tuin en langs het kasteel. Maar je mag ook apart op pad. De dag wordt afgesloten met een kop koffie of thee.

Aanmelden verplicht: . Na aanmelding ontvang je een opgaveformulier met C-19-verklaring en alle benodigde details. Het dragen van een mondkapje tijdens de photowalk is verplicht (zelf meenemen.)

De verplichte donatie van € 7,50 per deelnemer (inclusief entree, koffie/thee en professionele begeleiding) is vooraf te voldoen en komt 100% ten gunste van Spring Hope Orphanage Kenya. In samenwerking met Scott Kelby organisatie USA.

Of bekijk de website www.stichtingframed.eu

Wanneer

  • -

Prijzen

  • € 7,50 Deelnameprijs

Verplichte donatie t.g.v. Spring Hope Orpahanage Kenya, incl entree, koffie/thee en professionele begeleiding. Aanmelden voor 1 okt 2020: stichtingframed@2photographers.eu.

Max 15 deelnemers. Na aanmelding ontvangt je de benodigde informatie per mail.

Locatie

Kasteel en landgoed Twickel

Adres
Twickelerlaan 7, 7495VG Delden
Telefoon
074-3761020
E-mail
Website
twickel.nl/

Tip je vrienden

facebook twitter