GEANNULEERD: Springtime-Festival Goor

Een uniek moment voor Hof van Twente! In Goor wordt dit jaar voor het eerst het Springtimefestival georganiseerd. Een echt stadsfestival waarbij Goor wordt omgetoverd in een muzikaal festijn waar jong talent en ervaren muzikanten hun geluid zullen laten horen.

Ferry Limaheluw, oud muziekdocent bij de Muziekschool Hof van Twente, heeft al jaren de wens om in Goor een muzikaal festival te organiseren. Een festival voor jong talent, maar ook voor bandjes en muzikanten die al hoger op de ladder staan. Op 15 mei a.s. is het zover! Soloartiesten trekken op deze avond van kroeg naar kroeg en een groot aantal bands maakt hun opwachting.

Passe Partouts zijn in de voorverkoop te verkrijgen voor € 15. Met dit ticket kun je de festivalroute door Goor lopen, zelfs rijden en bij iedere locatie, een drink of food (in totaal 8!) gratis krijgen. Treinje Bello rijdt van 20-24 uur een pendelroute van Grand Café de Zon tot aan Café Buddy's en weer terug. Dit treintje wordt betaald door Goor Collectief.

Het volledige programma met bands en artiesten is binnenkort beschikbaar. Volg al het actuele nieuws over het SPRINGTIME FESTIVAL, of de start van de ticketverkoop op de Facebook pagina van GYG Entertainment.

Een Passe Partout kost in de voorverkoop € 15 en aan de deur € 20. Tickets zijn vanaf 23 maart verkrijgbaar bij de volgende verkooppunten; AH Brandenbarg Goor, Jumbo Leussink Goor, Primera Bandijk Goor, Grand Café de Zon, Café de Ster, GYG Entertainment of via info@gygentertainment.nl.

Wanneer

  • -

Prijzen

  • € 20,00 Aan de deur
  • € 15,00 Voorverkoop

Locatie

Grand Café de Zon

Adres
Kerkstraat 20, 7471AK Goor
Telefoon
0547-272025
E-mail
Website
www.grandcafedezon.nl

Tip je vrienden

facebook twitter