GEANNULEERD: In gesprek met..

In deze tweede aflevering van “In gesprek met…” gaat journalist Gijs Eijsink in gesprek met oud-voorzitter van voetbalclub Heracles en thans voorzitter van de raad van commissarissen van de KNVB Jan Smit en Eurovisie Songfestivalwinnares (in 1975) Getty Kaspers.

Gaat niet door i.v.m. de aangescherpte maatregelen rondom het Coronavirus.

Jan Smit uit Ommen is gerechtsdeurwaarder, oud-voorzitter van voetbalclub Heracles en thans de voorzitter van de raad van commissarissen van de KNVB. Diepenheim heeft een bijzondere plaats in zijn hart en werkzame leven. Zijn eerste vriendinnetje kwam namelijk uit het Stedeke en zijn eerste zaak als deurwaarder speelde er zich ook af. Gijs gaat deze avond met hem in gesprek over zijn vak, over zijn tijd als leidsman van Heracles dat als enige Nederlandse ploeg regelmatig van Ajax wint en over zijn functie bij de KNVB en in het bijzonder over het naderende EK voetbal.

Na de pauze schuift Getty Kaspers, woonachtig in Markelo, bij Gijs aan. Ze was de zangeres van Teach-In toen de groep in 1975 het songfestival won. Hij gaat met haar in gesprek over haar leven voor en na haar successen, dat zich afspeelde in Twente, Oostenrijk en Portugal. Met naderende songfestival in Rotterdam, gaat ook Getty een drukke tijd tegemoet, met Gijs blikt ze vooruit op dit internationale evenement. Ook het publiek is van harte welkom om vragen te stellen en zich zo in de gesprekken te mengen.

De avond begint om 20 uur en kaartjes zijn verkrijgbaar via www.herbergdepol.nl.

Wanneer

  • -

Prijzen

  • € 10,00 Entreeprijs

Locatie

Cultuurcentrum Herberg de Pol

Adres
Raadhuisstraat 8, 7478AG Diepenheim
Telefoon
0547-352911
E-mail
Website
www.herbergdepol.nl/

Tip je vrienden

facebook twitter