Circustheater Being Benjamin

Circusmaker Benjamin Kuitenbrouwer alias MONKI presenteert zaterdagavond 14 maart in Cultuurcentrum Herberg de Pol te Diepenheim de theatervoorstelling Being Benjamin.

Het jonge en avontuurlijke circustalent Benjamin is deze avond de gastheer. Met jongleur Liza van Brakel, muzikant Roel Vermeer, de acrobatentweeling Theo en Lucas Enriquez (Kirn Compagnie) en fotografe Merel Schoneveld neemt hij je mee in zijn zoektocht naar zijn eigen rauwe en gedurfde circustaal. De voorstelling vindt in meerdere zalen in het Cultuurcentrum plaats, wat betekent dat het publiek zich tijdens de uitvoering door het theater verplaatst.

Being Benjamin is de eerste productie van Kuitenbrouwer, deze wordt in samenwerking met TENT circustheater producties gemaakt en valt binnen zijn tweejarige traject om zich verder te ontwikkelen als circusmaker. TENT circustheater was onder meer te zien op Heimland 2018. Tijdens de eerste editie van dit theaterfestival in Diepenheim presenteerden zij de act PIT, een acrobatiekvoorstelling in een grote doos, waar het publiek van bovenaf in kon kijken.

De voorstelling Being Benjamin is alleen te zien in Den Haag, Rotterdam, Tilburg, Amsterdam en Diepenheim. Laat je verrassen door deze ‘huisgemaakte’ productie, die onder meer tot stand kwam tijdens een residentie eind januari in Werkplaats Diepenheim. Voorafgaand aan iedere ‘huisgemaakte’ voorstelling wordt er in Herberg de Pol een gezamenlijke maaltijd geserveerd. Schuif ook gezellig aan! (Combi)kaartjes zijn verkrijgbaar via www.herbergdepol.nl.

Of bekijk de website www.herbergdepol.nl

Wanneer

  • -

Prijzen

  • € 10,00 Entreeprijs

Voorafgaand aan deze ‘huisgemaakte voorstelling’ serveren we vanaf 18.30 uur een Spannende Stamppot met glaasje wijn en smakelijk toetje nadien.
Kies in het ticketmenu voor de “Combi-ticket” en schuif voorafgaand aan de voorstelling gezellig aan.

Locatie

Cultuurcentrum Herberg de Pol

Adres
Raadhuisstraat 8, 7478AG Diepenheim
Telefoon
0547-352911
E-mail
Website
www.herbergdepol.nl/

Tip je vrienden

facebook twitter