Julika Marijn

Theatermaakster Julika Marijn werkt onder meer in Diepenheim aan haar nieuwe toneelstuk: Etty Hillesum - Dat onverwoestbare in mij. Het toneelstuk is nog niet af, maar zondag 19 januari om 14 uur geeft ze in Herberg de Pol een eerste toonmoment.

De voorstelling zal vanaf maart door heel Nederland gespeeld worden. Voorafgaand aan het toonmoment wordt er voor de bezoekers een lunch geserveerd.

Etty Hillesum
Vijfenzeventig jaar na de Tweede Wereldoorlog is het gedachtegoed van Etty Hillesum (1914-1943) nog altijd actueel. Haar indrukwekkende dagboeken en brieven - genadeloos eerlijk, poëtisch en vol zelfspot – spreken wereldwijd tot de verbeelding. Meer dan ooit vinden nieuwe generaties inspiratie in Ettys zoektocht naar zichzelf en haar plek in een ontwrichte wereld.

Dat onverwoestbare in mij
In Etty Hillesum – Dat onverwoestbare in mij wekt Julika de schrijfster tot leven. Zij deed dat eerder in haar veelgeprezen voorstelling “In duizend zoete armen”. Bij herlezing werd Julika opnieuw geraakt door de manier waarop Etty omgaat met het lijden en ondanks alles de schoonheid van het leven blijft zien. Met een hernieuwde blik richt Julika spelend en zingend een ontroerend monument op voor een krachtige vrouw die zelfs in de diepste duisternis een licht zag branden.

Spel, zang en script: Julika Marijn, regie: Diederik van Vleuten, tekst: Julika Marijn, Etty Hillesum en Rainer Maria Rilke. Kaarten à € 5,- zijn verkrijgbaar via www.herbergdepol.nl/agenda en aan de kassa in het Cultuurcentrum aan de Raadhuisstraat 8 te Diepenheim.

Lunch
Voorafgaand, vanaf 13.00 uur, kan je gezellig aanschuiven bij de lunch die in Herberg de Pol geserveerd wordt. De lunch is alleen in combinatie met het toonmoment van Julika Marijn te boeken. Kosten voor deze combi zijn € 12,50. Kies online bij de betaling van de kaarten voor de kaart “Lunch & Toonmoment Julika Marijn”.

Of bekijk de website www.herbergdepol.nl

Wanneer

Prijzen

  • € 5,00 Entreeprijs

Voorafgaand kan je aanschuiven bij de lunch in Herberg de Pol. De lunch is alleen in combinatie met het toonmoment van Julika Marijn te boeken. Kosten voor deze combi €12,50.

Locatie

Cultuurcentrum Herberg de Pol

Adres
Raadhuisstraat 8, 7478AG Diepenheim
Telefoon
0547-352911
E-mail
Website
www.herbergdepol.nl/

Tip je vrienden

facebook twitter